BADKAMERIDEEËN VAN DURAVIT VOOR FLEXIBELE RUIMTEOPLOSSINGEN

ME by Starck

Duravit ME fonteintjeIdeale badkamer voor twee. Het idee van Philippe Starck: een tijdloze moderne badkamerserie die bij de meest uiteenlopende stijlen past: puur, elegant, natuurlijk of wild. Welk karakter de badkamer ook moet hebben, de badkamermeubels, wastafels, wc's en bidets van ME by Starck vormen de ideale aanvulling op het interieur. Het nieuwe, 1300 mm brede dubbele wastafelmeubel van ME by Starck past perfect bij de L-cube onderbouwkast, die verkrijgbaar is in 30 verschillende kleuren. Met naar keuze een of twee lades biedt het meubel zeer veel opbergruimte. De standaarduitvoering is voorzien van een inrichtingssysteem in esdoornhout of massief notenhout.
 
Duravit Durastyle badkamermeubel

DuraStyle

Compact voor kleine badkamers. Dankzij een ambiance die niet te nadrukkelijk aanwezig is, kan uw persoonlijkheid in alle vrijheid tot zijn recht komen. DuraStyle, ontworpen door Matteo Thun, is wat vorm betreft bewust terughoudend – en past naadloos bij iedere sfeer. DuraStyle biedt nu nog meer mogelijkheden om uw badkamer individueel vorm te geven: het wastafelmeubel Compact is dankzij de minimale diepte van 400 mm ook geschikt voor kleine badkamers. In de dubbele uitvoering biedt de wastafel met de opvallende keramieken rand op comfortabele wijze ruimte aan twee personen. Er zijn bijpassende nieuwe onderbouwkasten verkrijgbaar, met naar keuze een of twee lades.

Duravit Happy D badkamermeubel
 

Happy D.2.

Badkameroplossingen op de vloer. Met Happy D.2 doet een frisse, vrouwelijke elegantie haar intrede in de badkamer. De unieke geometrie van de door sieger design ontworpen complete badkamerserie – verfijnde vormen, karakteristieke randen – loopt als een rode draad door de hele serie, tot aan de elegante wastafel-onderbouwkasten met frontpanelen in linnenstructuur. De Happy D.2 wastafel met bijpassende onderbouwkast is in vijf breedtes verkrijgbaar, met een of twee lades en een binnenuitvoering in diamantzwart. Ook nieuw zijn de staande badkameroplossingen, met in hoogte verstelbaar chromen onderstel.
 

L-Cube

Spiegelkast met perfecte belichting. L-Cube biedt de badkamergebruiker rust, helderheid en ruimte voor reflectie. Bij het ontwerp van deze badkamerserie van Duravit en Christian Werner is er niets dat u afleidt: de strakke, rechthoekige meubelfronten worden zelfs niet onderbroken door handgrepen. De lades gaan open door ze aan te raken en ze sluiten vanzelf. De nieuwe L-Cube spiegelkast is een combinatie van creatieve terughoudendheid en een hoge mate van functionaliteit: een heldere ledlichtrand die met een sensor in- of uitgeschakeld en gedimd kan worden zorgt voor een optimale belichting. Achter de aan twee zijden gespiegelde deuren bevindt zich een stopcontact. De spiegelkast, die verkrijgbaar is in vier groottes en als inbouwkast, past bij een groot aantal keramiekseries van Duravit.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws