ANTRAX ANDROID DESIGNRADIATOR MET EEN UITGESPROKEN VORMGEVING

Antrax Android

Antrax Android designradiatorMet de Android introduceert Antrax een esthetisch aantrekkelijke radiator, die het midden houdt tussen een functionele verwarming en een kunstwerk dat je interieur verrijkt. Zowel thuis als in een kantoor of hotel is de Antrax Android een prima toevoeging. Daniel Libeskind, de ontwerper van dit nieuwe model, heeft een moderne en innovatieve visie op design gecombineerd met de nieuwste technologie op het gebied van radiatoren. Daarmee is de Antrax Android een uniek en stijlvol product, dat de aandacht trekt in iedere inrichting en uiteraard ook in de badkamer.

 

Geïnspireerd op Japanse thema’s

De vormen en lijnen van de Antrax Android zijn een subtiele verwijzing naar de Japanse papiervouwkunst, de origami. De asymmetrische vormen en de hoekige lijnen geven een dynamisch en onverwacht stijlvolle look aan deze trendy radiator. De dunne metalen bladen roepen een vederlicht en elegant gevoel op, dat doet denken aan gevouwen papier; de unieke constructie roept een spannend schaduwspel op dat een extra dimensie geeft aan de speciale vormgeving. De Android IQ, het luxere model in de serie, heeft een gekruiste balk die het opmerkelijk moderne design nog meer benadrukt dan het standaard model dat al doet.

Antrax Android designradiator met handdoekhouder
 

Stijlvol en zeer functioneel

Achter het elegante uiterlijk van de Android Antrax zit bovendien een zeer aantrekkelijke designradiator, die van geheel recyclebaar materiaal gemaakt is. Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan dan ook centraal in dit ontwerp, dat gemaakt is met een duidelijke aandacht voor het milieu. De Android functioneert met zeer weinig water, en is zeer zuinig dankzij een speciale technologie die ontwikkeld is door Antrax. De Android is verkrijgbaar in meer dan tweehonderd kleurvarianten, en kan zowel horizontaal als verticaal in de woning geïnstalleerd worden. Dat maakt dit model extra geschikt voor in de badkamer, waar flexibiliteit en duurzaamheid goed van pas komen. Met extra uitbreidingsmogelijkheden – bijvoorbeeld voor een handdoekrek – is de Antrax Android een van de meest complete en moderne radiatoren die je vandaag de dag kunt kopen.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren