2016 INNOVATIES VAN VILLEROY & BOCH OP EEN RIJTJE

Innovaties in het toilet, douche oplossingen en inspirerende kleuren

Villeroy & Boch ViseatVoor 2016 presenteert Villeroy & Boch een aantal interessante nieuwe producten voor de badkamer. Er zijn innovaties in het toilet voor meer hygiëne en comfort, kleurenschema's rond de opzetwastafels Artis en individuele douche oplossingen bij de series Squaro Infinity en Infinity Subway, te ontdekken. Nieuwe producten voor de succes collecties van Villeroy & Boch Architectura en O.novo op het gebied van wastafels en nieuwe Direct flush toiletmodellen. Programma aanvullingen bij de comfort collectie Vivia, het meubilair van de Legato collectie, de Mirror familie My View en vele andere nieuwigheden.
 

Opzetwastafel Artis - functionaliteit in kleur

De wastafel serie Artis is verkrijgbaar in vier vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Deze wastafel is gemaakt van titanium Ceram, een nieuw materiaal, dat Villeroy & Boch speciaal ontwikkelde voor de realisatie van hoogwaardige premium design. De uitbreiding van het nieuwe kleurenschema is ontwikkeld in samenwerking met de Duits-Deense designer Gesa Hansen, die al eerder kleurconcepten heeft ontworpen voor spoelbakken. Gesa Hansen woont en werkt in Parijs en werd geëerd voor haar werk met meerdere internationale Design Awards waaronder die van Red Dot en Good Design.

Villeroy-Boch-Artis

Villeroy-Boch-Subway-Infinity

 

Subway Infinity en Infinity Squaro - Individuele douche oplossingen

De Series Subway Infinity bevat douchebakken die bestaan uit het materiaal keramiek, met veel verschillende modellen, marktconforme maten en maatwerk mogelijkheden. Nu is ook een bijzonder harmonieuze integratie van de douche in de vloer mogelijk. Villeroy & Boch biedt de douchevloer Subway Infinity niet alleen in de drie antislip kleuren Wit Alpin, Ardoise en Taupe, maar ook in de kleur en het oppervlak van een aantal geselecteerde tegelseries. Op dit moment betreft dat drie tegels uit de collectie Lodge beige Effect, X-Plane Cream Effect en X-Plane Antraciet Effect, die allemaal met de antislip klasse A (PN12) uitgerust en daardoor bijzonder veilig zijn. De douchevloer Squaro Infinity van Quaryl is niet alleen verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar kan ook individueel op maat worden gemaakt. Nieuw in 2016, het op maat maken van de douchebak kan ook zelfstandig lokaal gedaan.

Villeroy-Boch-Vifresh
 

ViFresh en ViSeat - hygiëne en comfort

Met ViFresh, de recente wc-innovatie van Villeroy & Boch, kunt u toiletten met de moderne Direct flushing technologie gebruiken, zonder de gebruikelijke wc-blokken of gel luchtverfrisser te hoeven missen. Het ViFresh toilet heeft een integrale ruimte achter de toiletzitting, die gevuld kan worden met een geursteen of gel. Deze oplossing is veel hygiënischer, omdat men niet meer met het inwendige gedeelte van het toilet in aanraking komt. De lade is nagenoeg onzichtbaar geïntegreerd in het keramiek en wordt veilig afgesloten met een deksel. Met ViSeat brengt Villeroy & Boch nog een toilet Innovatie: de wc-bril uit de Comfort Class biedt tal van functies, zoals een aangename nachtverlichting en een instelbare verwarming in de toiletzitting.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws