Looox accessoires

3 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Looox badkameraccessoires

Looox is een sanitairbedrijf en onderdeel van RM&CØ. Er zijn in Nederland heel wat dealers van dit sanitair te vinden. Het hoofdbedrijf bevindt zich in Deventer. Als je wilt weten wat voor stijl dit sanitairbedrijf levert, moet je vooral denken aan robuust, strak en praktisch. Een badkamer is voor veel mensen een ruimte waar we heerlijk kunnen genieten en ontspannen. Dit genieten staat ook bij hen hoog in het vaandel.


Ruim assortiment van accessoires

Bij het sanitairbedrijf Looox kun je terecht voor spiegels, toilet-rolhouders, reserverolhouders, douches, badkamermeubels en accessoires. Er zijn verschillende series op de markt. Looox Box staat bijvoorbeeld voor inbouwnisjes in de douche, ideaal om shampoo of zeep in te plaatsen. Looox Closed is een serie die zeer praktische houders voor toiletrollen levert. En Mirror staat uiteraard voor spiegels.


Reserverolhouders voor het toilet

Misschien kent u dit probleem wel. We willen graag een aantal extra toiletrollen opbergen in onze badkamer of toilet. Als de rol op is, is het niet handig om eerst in een andere ruimte een nieuwe rol te moeten halen. Maar waar berg je die extra rollen nu toch op in het toilet of in de badkamer. Looox heeft daarvoor een zeer lumineuze oplossing. We gaan deze extra rollen niet opstapelen of op het toilet neerzetten, maar we kiezen voor een reserve toilet-rolhouder. Deze zijn zeer goed doordacht en een perfecte oplossing voor onze extra toiletrollen. De Closed serie is bedoeld om in te bouwen in de wand en er is plaats voor maar liefst 6 rollen. Ideaal, de extra rollen netjes weggewerkt in de muur direct naast het toilet.


Looox badkameraccessoires bij Sani-bouw.

U kunt bij ons terecht voor de producten van deze toilet accessoires en badkamerlijn. Wij leveren u bijvoorbeeld badkamerlampen, handdoekhouders, spiegels en reserve closetrolhouders voor een goede prijs. De artikelen van Looox zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.