Novellini Iris

14 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Multifunctionele bad/douche combinatie

Een fraaie bad/douche combinatie die alle obstakels wegneemt voor iedereen in elke levensfase. De basis van deze Novellini Iris bad/douche combinatie is het ruime, strak ontworpen bad, dat zowel geschikt is om in te douchen als in te baden. Het bad is standaard uitgevoerd met veel technische details. De baddeur gaat naar binnen open en biedt daardoor een eenvoudige instap in het bad. Bij een standaard bad is de badrand vaak voor ouderen,  kinderen en mensen die moeilijk te been zijn iets te hoog om gemakkelijk in en uit het bad te kunnen stappen; uitglijden door onbalans bij de hoge instap wordt met dit bad voorkomen.

 

Novellini Iris in whirlpool uitvoering

De baddeur is voorzien van een mechanische sluiting waardoor deze niet ‘spontaan’ kan opengaan. Het Novellini Iris bad wordt bovendien standaard voorzien van een hoofdsteun die zodanig is ontworpen dat deze ook eenvoudig kan worden weggenomen en getransformeerd tot een ruime zitplek. De bad/douche combinatie  is leverbaar in een standaard uitvoering. Uiteraard is het ook mogelijk om dit bad te voorzien van een luxe hydromassagesysteem of zelfs met hydro- en airsysteem.
Naast deze bad/douche combinatie heeft Novellini ook een uitgebreis assortiment "gewone" baden en douchebaken in vele maten en uitvoeringen, kijk hier voor de complete serie Novellini baden en douchebakken...