Wisa douchebakken

1 tot 16 van 46

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 46

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een douchebak? Wisa douchebakken zijn er in veel soorten en maten, waardoor er altijd wel een tussen zit die aan uw wensen voldoet. Het van oorsprong Nederlandse merk is opgericht in 1865 en staat al jaren bekend als een degelijk en goed merk voor uw douchebakken.

 

Type douchebakken

 

Wisa douchebakken zijn er bij ons in veel verschillende types. Neem bijvoorbeeld de Valencia. Dit zijn mooie douchebakken in verschillende afmetingen, in stijlvol wit. Zo past deze douchebak bij elke badkamer. Kiest u liever voor de Cadiz? Deze heeft een afgeronde hoek, ook wel kwartrond genoemd. Speciaal voor de badkamer die minder strak is qua vormen. New Palma is ook goed vertegenwoordigd bij Wisa douchebakken. Dit type heeft verschillende vormen, variërend van kwartronde douchebakken tot strakke rechthoeken. Naast de bovengenoemde types vindt u bij ons ook de types Barca, Malaga, Palma, Salamanca en Sevilla. Ook grote maten douchebakken zijn beschikbaar bijvoorbeeld 180x80 ter vervanging van een bad om een inloopdouche te maken.

 

Materiaal

 

Wisa douchebakken zijn gemaakt van stevig materiaal. Kunststof/acryl is een veel voorkomende materiaalsoort, wat naast de stevigheid ook goed schoon te maken is. Ook is kunststof op de lange termijn een verstandige keuze, daar het niet zal gaan roesten en dus langer meegaat in de badkamer.

Omdat iedere badkamer weer anders wordt ingericht kunt u uit verschillende vormen Wisa douchebakken kiezen, om de perfecte variant in uw badkamer te plaatsen. Kwartrond, rechthoekig, vierkant of vijfhoekig zijn uw keuzemogelijkheden. Allen zijn leverbaar in verschillende maten, passend bij uw badkamer.

Als uw keuze is gemaakt uit de Wisa douchebakken, wordt u door ons automatisch de keuze geboden om de bijbehorende accessoires mee te bestellen. Zo weet u zeker dat de accessoires die u koopt altijd passen bij de douchebak van uw voorkeur.