Caesar Slab

7 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Caesar Slab tegels en tegelstroken

De onmiskenbare look van natuurlijke leisteen vindt een perfecte uitdrukking in Slab, een tegelcollectie gecreëerd door Ceramiche Caesar om het interieur van de woning en van commerciële locaties met minimalistische en zuivere lijnen te bekleden. Caesar Slab is delicaat en verfijnd het belichaamt een nieuw concept van keramisch tegels dat het interieur met elegantie kleedt en verleidelijke sferen creëert. De fysieke charme van de Caesar Slab vloertegels en tegelstroken geven iedere ruimte een geheel nieuwe uitstraling. Licht gestructureerd maar zacht aanvoelend in klassieke kleuren die, gecompenseerd door heldere nuances, spelen met de perfecte balans tussen eenvoud en moderniteit.


Caesar Slab tegelstroken voor vloer en wand

Het oppervlak van Caesar Slab tegels is het beste te beschrijven als, natuurlijk mat. De Slab collectie is leverbaar in vijf verschillende kleuren: Slab Snow, Slag Kaki, Slab Coke, Slab Silver en Slab Black. De tegelmaten zijn 60x60cm en 30x60cm. Sani-bouw levert ook Caesar Slab tegelstroken in de maten: 5x60cm, 10x60cm en 15x60cm. Deze zijn toe te passen als vloertegels maar ook erg geschikt als wandtegels om een fraai decor te maken op bijvoorbeeld een achterwand. Het door tegelen van de vloertegel in dezelfde kleur, maar in andere formaten, op de wand geeft een geweldig fraai resultaat maar creëert vaak ook een ruimtelijke uitstraling.
Made in Italy
Ceramiche Caesar is een wereldleider in de productie van porcellanato tegels dankzij de voortdurende inzet voor het leveren van ontwerpoplossingen voor de hedendaagse architectuur. Alle Caesar tegels worden in Italie geproduceerd met volledige inachtneming van het milieu en bezitten dan ook het ‘Made in Italy’ keurmerk.