Aquaberg

1 tot 16 van 28

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 28

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In 1998 begon Aquaberg met het vervaardigen van innovatieve vloerputten. Als je Aquaberg zegt, dan zeg je tegelijkertijd: een innovatieve vloerput die door zijn hoge kwaliteit zonder meer een lange levensduur biedt. Als laatste kernelement hoort daar nog de service bij, niet alleen bij de verkoop maar ook als er onverhoopt toch een klacht optreedt of probleem ontstaat. In 2008 vond er bij Aquaberg een revolutionaire uitvinding plaats in de vorm van AquaFente. Het bijzondere aan dit produkt is dat deze vloerput een betegelbaar deksel heeft. Hierdoor synchroniseert de vloerplaat helemaal met de tegelvloer en daarmee met het interieur van de badkamer, een ultieme uitvinding dus.

 

Vloerputten van Aquaberg

Een vloerput is uiteraard een onmisbaar element in uw badkamer. De afvoerput zorgt voor een goede ingebouwde waterafvoer die gelijk loopt met uw tegelvloer. Misschien heeft u een vloerput nodig omdat u de badkamer vernieuwd maar ook voor andere toepassingen zoals in de bijkeuken of de garage is een dergelijke afvoerput perfect geschikt. Kijkt u eens op onze website voor ons assortiment aan vloerputten en douchegoten.


Alle afvoerputten bij Sani-bouw

Zoals u in bovenstaande alinea kon lezen, kiest u wanneer u een Aquaberg vloerput neemt voor kwaliteit en duurzaamheid. U kunt bij ons ook de innovatieve vloerput AquaFente verkrijgen. Dan gaat u niet alleen voor praktisch, maar dan bent u er ook van verzekerd dat de vloerput mooi opgaat in uw tegelvloer en daarmee in het geheel van uw badkamer. En tegenwoordig willen we dat toch, het esthetische speelt ook in de badkamer een rol. Wij leveren de vloerputten met 1 aansluiting en we hebben ook toebehoren voor de douche van Aquaberg in ons assortiment. Afhankelijk van uw douche kunt u kiezen voor een lengte van 100 of 150 mm. Voor de breedte geldt precies hetzelfde. We leveren de Aquaberg vloerputten in RVS of kunststof-RVS. Als het gaat om de uitlaat kunt u kiezen voor een verticale of horizontale uitgang zodat er voor elke aard van montage een juiste afvoerput beschikbaar is. Op een aantal vloerputten zit 14 dagen levertijd, wilt u op korte termijn beschikken over een vloerput, neemt u dan gerust even contact met ons op.