Sanijura badkamermeubelen

1 tot 16 van 257

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 257

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u kiest voor Sanijura badkamermeubelen, dan selecteert u duidelijk op een geraffineerde look en gedegen kwaliteit. Het merk komt van oorsprong uit Frankrijk. De badmeubelen van Sanijura kenmerken zich door ronde vormen, veel kleuren en dynamiek. Sanijura ontwikkelt moderne collecties van badkamermeubelen die er vooral voor willen zorgen dat de badkamer een aangename ruimte wordt. Dit wordt ook wel, door de levensgenieters, het "l'Etre Bien", wat zoveel betekent als “goed gevoel”, genoemd.

 

Sanijura badmeubelen

Wat wilt u nog meer in een badkamer, een goed gevoel, zoals u leest in bovenstaande alinea. De badkamer is tenslotte een ruimte in ons huis waar we veel tijd doorbrengen en waar we ons soms ook heerlijk willen ontspannen. Nu, de badkamermeubelen van Sanijura willen u daar zeker bij helpen. Veel van de meubelen hebben een afwerking in een houtdecor en dit geeft vanzelf al een warme, aantrekkelijke uitstraling met een rustgevende sfeer dankzij de invloeden van de natuur. U heeft vast en zeker een bepaalde stijl waar u van houdt, zonder twijfel vindt u ook uw stijl bij Sanijura badkamermeubelen. U vindt binnen deze collectie veel verschillende uitingen waaronder moderne en sobere, maar ook strakke of heel chique meubelen.

 

Online kopen bij Sani-bouw

U kunt bij ons kiezen uit verschillende Sanijura badkamermeubelen. Er zijn meubelen met twee wasbakken en daaronder twee brede laden, hierboven kunt u dan een brede spiegel of bijvoorbeeld twee smallere spiegels nemen. Heeft u een kleinere badkamer, dan zou u een smaller badmeubel kunnen kiezen met één wasbak. Wat betreft de kleur kunt u kiezen uit eiken, cocos, satijnwit en nog vele andere kleuren. We verkopen bij Sani-bouw verschillende series van Sanijura. U kunt kiezen uit Horizon, Idol, Lignom, enz. We hebben de badkamermeubelen van Sanijura niet allemaal op voorraad, maar de levertijd staat aangegeven bij het desbetreffende artikel. Indien u hier vragen over heeft of liever eerst advies wilt ontvangen over deze badmeubelen en welke maatvoering het beste is voor uw situatie, dan vernemen wij dat graag van u. En wie weet, misschien geniet u binnenkort ook van een goed gevoel met de Sanijura badkamermeubelen.