Riho badkamermeubels

15 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Riho badkamermeubel

Riho is een familiebedrijf, in Nederland gevestigd in Tilburg, wat ooit begonnen is met de verkoop van zonnebanken maar doordat in de tachtiger jaren de opkomst van het badkamermeubel ontstond is het bedrijf zich gaan toeleggen op het ontwerpen en fabriceren van deze producten voor de badkamer. Het assortiment van Riho bestaat uit hoogwaardige badkamermeubelen, wastafelbladen, whirlpools en gewone ligbaden, kant en klare zo te plaatsen stoomcabines, bij het badmeubel passende spiegels, en de badwanden voor als u de voorkeur geeft aan een ligbad, kortom: bijna niets wat ze niet hebben voor in de badkamer. RIHO produceert ieder badkamermeubel op een geavanceerde manier met hoogwaardige materialen. De onderneming heeft een eigen productielocatie, die is gevestigd in Tsjechië. Deze locatie biedt werk aan 150 medewerkers en maakt gebruik van de meest moderne apparatuur zoals houtbewerkingsmachines en geavanceerde spuitcabines. Naast Nederland en Tsjechië zijn er ook vestigingen van deze onderneming met Europese ambities in Duitsland, België, Polen en Hongarije te vinden. In nog een tal van andere landen zijn agenten werkzaam.


Enkele voorbeelden van een Riho badkamermeubel

De onderneming beschikt door zijn jarenlange ervaring over voldoende know-how om aan de wensen van de klant tegemoet te komen zonder in te boeten op de kwaliteit van het product. Tevens levert het bedrijf een grote bijdrage aan de hedendaagse badcultuur met badkamermeubelen zoals de Slimline serie die met een zeer geringe diepte van slechts 38cm geschikt is voor de kleine badkamer. De Riho Slimline is beschikbaar in diverse breedte maten waaronder 120cm wat het model ook geschikt maat voor de badkamer met meer ruimte. Ditzelfde geldt eigenlijk ook voor het Riho Smartline badmeubel dat eveneens maar 38cm diep is maar over een ander model wastafel beschikt en daardoor als een totaal ander meubel voor de dag komt. Door de vele varianten en mogelijkheden hebben diverse hotels hun badkamers dan ook laten aankleden met deze producten. Naast een badmeubel met veel opties zoals de keuze tussen een verlichte spiegel of spiegelkast geeft het ook een luxueuze uitstraling mee aan de hotel- of badkamer.


Badkamerproducten van Riho

Het programma aan badkamerproducten is bij Riho enorm groot, ligbaden, stoomdouches, douchecabines en douchebakken zijn zo maar enkele van de materialen die zij voor het inrichten van de badkamer kunnen leveren. En natuurlijk met diversiteit in vorm en maatvoering. De ligbaden bijvoorbeeld zijn in diverse varianten verkrijgbaar, waarbij er een groot aanbod is in de vorm van het bad. Zo kunt u kiezen uit het standaard model, maar er zijn bijvoorbeeld ook baden in driehoekvorm, rond of extra breed uitgevoerd. De mogelijkheden zijn legio. Badkamermeubelen zijn te koop in zeer veel modellen en in diverse kleuren. Maar liefst 21 variaties, die zeer uiteenlopen in vormgeving, zijn op dit moment in de verkoop. Zo is er de Altare met zijn strakke vormgeving en verkrijgbaar in houtfronten, zijdeglans en hoogglans kleuren. De Volano serie is juist een combinatie van nostalgisch en eigentijds. Het spel tussen ronde binnenvormen en de strakke vormgegeven laden en wasbak geeft de Volano een geheel eigen uitstraling. Een ander badkamermeubel is te vinden bij de serie Belluno, die bekend staat als ongecompliceerd en functioneel en die een prima prijs-kwaliteit verhouding garandeert. Het Riho badkamermeubel heeft zodoende voor iedere smaak een kwalitatieve oplossing!