Detremmerie badkamermeubels

1 tot 16 van 1468

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 1468

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Als u op zoekt bent naar badkamermeubels en accessoires en u vindt daarbij kwaliteit en eigen smaak een belangrijk item, dan zou u bij Detremmerie weleens precies aan het juiste adres kunnen zijn.


De geschiedenis van Detremmerie

Al 3 generaties lang wordt dit sanitairbedrijf gerund door een en dezelfde familie. Ze zijn een van de toonaangevende bedrijven op dit gebied in de Benelux. Hun volledige productie vindt plaats in België en er wordt alleen gebruik gemaakt van onderdelen afkomstig uit Europa. Gezien het feit dat dit bedrijf al zo'n 75 jaar in handen is van dezelfde familie, kunnen we concluderen dat er sprake is van echt vakmanschap. Dit is dan ook absoluut te zien aan de badkamermeubels. Naast dit vakwerk is er ook zeker aandacht voor modernisering en wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productiemethodes. Dit neemt niet weg dat er bij het ontwerpen en de fabricage zeker ook voldoende ruimte is voor aandacht voor het detail. Met name bij een klassieke series waaronder Giulia en het meubel met wastafel met softe rondingen zoals de F50 zie je deze aandacht voor de detaillering terug in het meubelontwerp. Met aandacht voor het vakmanschap, de ervaring van meerdere generaties, luisteren naar de markt en dat ontwerpen waar men om vraagt, zetten Detremmerie op voorsprong. Voeg daar hun passie voor het product en de drang naar perfectie tot in detail aan toe en je begrijpt waarom de badkamerproducten van dit bedrijf zoveel consumenten aanspreken.


Met Detremmerie zelf badkamermeubelen samenstellen

In 2012 wist Detremmerie velen in de sanitairbranche te verrassen door zich naadloos aan te passen aan de marktvraag. Veel mensen zijn de laatste jaren extra aandacht gaan schenken aan het interieur in hun woning. Daarbij is voor velen een eigen smaak en touch zeer evident. Ook in de wereld van het sanitair zien we dit terugkomen en willen klanten zelf tot op een bepaalde hoogte inbreng hebben. Het resultaat is, dat klanten nu zelf hun badkamermeubels kunnen samenstellen. In de zeer vele en behoorlijk uitgebreide meubelseries is er een ruime keuze uit onderkasten, wastafels, spiegels, kolomkasten en diverse accessoires. De lijn Octopus met ook de Octopus Bis laat een voorbeeld van zo’n uitgebreide badkamermeubel serie zien. Dit alles is, dankzij hun flexibele machinepark, leverbaar in wel 37 verschillende kleuren.


Detremmerie bij Sani-Bouw

U kunt bij ons terecht voor de exclusieve meubels van dit sanitairbedrijf. Misschien heeft u al een compleet plaatje voor ogen en weet u precies hoe u de badkamer wilt vormgeven. Met de onderdelen van Detremmerie gaat dit zeker lukken. U heeft de keus uit diverse afmetingen, dessins en kleuren. Als het over de kleuren gaat, is er een breed spectrum waaruit u kunt kiezen. Zo zijn de meubels verkrijgbaar in o.a. berken, chroom, donker grijs, kiezel grijs, glossy zwart of pergamon. Weet u echter wel voor een gedeelte hoe uw badkamer er uit komt te zien, maar heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Samen zorgen we dan voor de, voor u ideale ruimte, om te douchen, baden en ontspannen. Op de meeste badkamermeubelen van Detremmerie geldt zo'n 48 dagen levertijd.