Burgbad

1 tot 16 van 342

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 342

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Burgbad badkamermeubelen

Burgbad is een vrij bekend merk van badkamermeubelen in de wereld van de badkamers. Er is een grote kans dat u, of iemand uit uw familie weleens heeft gekozen voor dit merk. Burgbad is in de tweede helft van de veertiger jaren ontstaan en is een Duits merk. Het is ook in Nederland bekend geworden om zijn losse of samengestelde badkamermeubelen, spiegelkasten en (half)hoge kasten. Een voordeel van Burgbad is dat het design meubels voor badkamers in ieder prijssegment kan leveren. Dus of u nu veel of weinig geld wilt uitgeven aan uw badkamer, het is bij deze fabrikant allemaal mogelijk. Dat dit merk in veel landen, bijvoorbeeld Spanje, Ierland, Frankrijk en Zwitserland, erg gevraagd is, is veelzeggend. Wanneer u kiest voor Burgbad meubelen voor in de badkamer, dan kiest u voor technische, maar zeker ook voor een esthetische designvormgeving met topkwaliteit.


Series en stijlen van het badmeubel

Bij het merk Burgbad kunt u kiezen uit verschillende series en stijlen. Wij verkopen o.a de series: Aura L, Bel, Evo, Luna en Verto. U kunt dus alle kanten op en een badkamermeubel uitzoeken dat past bij uw eigen stijl. Kiest u voor strak in uw badkamer, dan zou u bijvoorbeeld eens kunnen kijken bij de collectie van Bel For Me badkamermeubelen. Dit meubel, geleverd in hoogglans wit, is uiterst compleet met een spiegelkast en 2 laden. De waskom is mooi centraal in het midden geplaatst. Ook wanneer u van een andere stijl houdt, kunt u vast wel slagen bij Burgbad. Er zijn ook meubelen verkrijgbaar in eiken, grijs, antraciet, aluminium, mat wit, enz.


Burgbad bestellen bij Sani-bouw

Als u interesse heeft in dit merk, kijkt u dan eens rustig rond op onze site. Wij verkopen van dit merk verschillende producten voor in de badkamer, zoals badmeubels, een spiegel voor boven de wastafel of misschien zoekt u een nieuwe spiegelkast of een, bij uw huidige inrichting, passende badkamerkast. Uitwisselbaarheid om daarmee vooral de klant de gelegenheid te bieden om zelf zijn favoriete en bijpassende stijl van meubilair samen te stellen geeft de diversiteit die dit merk groot heeft gemaakt. Dus welke stijl, kleur of afmeting u ook wenst, er is veel mogelijk met de collectie van badkamermeubelen van Burgbad. Voor ondersteuning en suggesties is natuurlijk onze adviesservice beschikbaar met meer dan 27 jaar badkamerspecialisme.