Sphinx tegels

1 tot 16 van 314

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 314

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u materialen wilt gaan aanschaffen voor de badkamer, keuken, toilet of woonkamer heeft u met het merk Sphinx meer keuze dan u in eerste instantie zou verwachten. Veel van de materialen voor de badkamer of het toilet waaronder het wandcloset, de wastafel of het fonteintje, kranen, het badkamermeubel en de douchecabine worden namelijk ook al decennialang door dit bedrijf geproduceerd. Dit terwijl de vloertegels en de wandtegels van Sphinx eigenlijk de meeste bekendheid genieten dankzij een trendsettende tegelfabriek uit Maastricht die bijzondere keramische tegels voor het gehele interieur ontwerpt en produceert.

 

Vloertegels zijn tegenwoordig ook wandtegels

De diversiteit binnen de tegelcollectie van Sphinx is enorm. Het begint met de Concrete vloertegels die eigenlijk een ode zijn aan de aardewerkindustrie uit de Maastrichtse wijk. Beton is weliswaar een basisproduct maar Concrete in grey of dark grey versiert ieder interieur en maakt het rijker. De Sphinx tegels Quartier zijn eveneens geïnspireerd op een oud stadsdeel. De collectie omvat basistegels, muretto’s, stroken en plinten die met warme grijstinten een natuursteen uiterlijk weergeven maar dan wel met het gemak van keramiek. Ook een product dat zich ook perfect als wandtegels laat gebruiken. Trendsettend, zo kan men de Sphinx tegels uit de tegelcollectie Servaes met zijn natuurlijke reliëf ook aanduiden. Toepasbaar in een modern interieur maar met even zoveel gemak ook in een klassieke omgeving. De plinten, stroken en muretto’s zijn toepasbaar in woonkamers, keukens, badkamers en het toilet, maar voelen zich eigenlijk overal thuis. De Belvédère tegels vertegenwoordigen een stedelijke urban stijl maar creëren ook vooral weer decoratie mogelijkheden door de ingefreesde decoraties en mozaïeken. Ook prima geschikt voor buitentoepassingen. Een wel heel moderne variant is Metallics, met zijn metaalachtig uiterlijk ook mooi te combineren met mat witte of glanzende wandtegels.

 

Aparte tegels voor wand en vloer

Campagne is een Sphinx tegels collectie die niet alleen bestaat uit vierkante vloertegels in kleinere formaten maar ook over aparte wandtegels beschikt in zeer diverse kleuren en maatvoeringen die vooral gebaseerd op de getallen 15cm, 20cm en 25cm. Project New Age bestaat als uni, Aqua en Granito in talloze maten en kleuren, deze architectencollectie is leverbaar in een uitvoering van vloertegels alsook aparte wandtegels. Ook de Spectrum collectie is vooral als modulair, elkaar aanvullend en combineerbaar in kleuren door Sphinx tegels voornamelijk ontworpen voor de architectenmarkt. Een unieke uitstraling meegeven aan de ruimte, dat kunnen Sphinx tegels doen als u ze de kans geeft. De keuze is groot maar dat stelt u ook in staat om de gehele ruimte van een stukje architectuur te voorzien die sfeer en een aantrekkelijke omgeving voor u creëert. Sani-bouw adviseert en ontwerp een tegelplan in 3D voor uw interieur, of dat nu een woonkamer, badkamer of hal is, wij ontwerpen het graag voor u.