Sintesi

1 tot 16 van 110

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 110

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tegels van Sintesi

De Gresmalt Keramiek Group, waaronder Sintesi zich schaart, heeft meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van uitstekende keramische vloertegels en wandtegels. Sinds 1998 vormt het handelsmerk Sintesi tegels het kloppende hart van de Italiaanse onderneming waarbij het onderscheidende element bestaat uit hetgeen Italiaanse tegels typeert, design en stijl. Er zijn een tweetal operationele faciliteiten voor de Sintesi tegels actief welke zijn gelegen in Viano en Frassinoro in Sassualo, hét keramiek gebied in Italië. Hier zijn meer dan tweehonderd ervaren professionals werkzaam en wordt er per jaar meer dan 11 miljoen vierkante meter aan tegels voor Sintesi geproduceerd. Het bedrijf blijft echter niet stilstaan en streeft ernaar verder te groeien en tegemoet te komen aan de vraag op de markt en de wensen van de klanten.

Sintesi tegels onderscheiden zich

Sintesi is een trendy merk dat kwalitatief hoogstaande tegels produceert waarbij altijd de grootst mogelijke aandacht wordt besteed aan de zorg voor het product, de keuze van de grondstoffen, het productieproces en de uiteindelijke klant. De fabriek maakt tijdens het gehele productieproces en in de afwerking gebruik van klassieke en natuurlijke architecturale materialen en besteedt tot in het kleinste detail aandacht aan de unieke kleur van het oppervlak en de originele patronen in de wand- en vloertegels. Met dit alles wordt er een bijzondere keramische interpretatie van de allernieuwste designtrends gepresenteerd die zowel in lijn is met de architectonische ontwikkelingen alsook de meer hippe trends die over het algemeen meer vluchtig en van relatief korte duur zijn. Dit resulteert in een collectie van keramische producten met scala aan uiteenlopende kleuren, maten en vormen die in de interieurdesignmarkt breed toepasbaar is, maar toch tot een verbijzondering leidt die ruimte biedt voor individuele woonruimte ontwerpen.

Werkwijze bij het produceren

Sintesi brengt keramiek op de markt waar bij de productie gebruik is gemaakt van innovatieve digitale technologie. Bovendien werkt het bedrijf volgens de strengste huidige regelgeving en wordt zorg gedragen voor de veiligheid van haar medewerkers. Alle producten van Sintesi tegels zijn gecertificeerd volgens DOP en UPEC. Bij de productie wordt ervoor gezorgd dat het milieu en de omgeving wordt gespaard.