Rubi

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ruime keuze aan gereedschappen voor het leggen van tegels

Rubi heeft al het tegelgereedschap in huis om uw tegelwerken tot een goed en professioneel resultaat met een perfecte afwerking te maken. Het aanbod is van de hoogste kwaliteit en zeer ruim. Met de markeringsmaterialen en mallen wordt het plaatsen van tegels vergemakkelijkt, het is een uiterst nauwkeurig werk zodat het dan ook raadzaam is om gebruik te maken van markeringen. Zo weet je op ieder moment waar je mee bezig bent. Je kan o.a. gebruik maken van afbakeningslint, koorden, waskrijt, potloden, etc. Rubi heeft het allemaal! Ook de rubberen kuipen zijn ideaal om de benodigde stoffen (vloeistoffen, zand) in te mengen.


Spanen om te voegen

Er zijn heel wat verschillende soorten lijmspanen verkrijgbaar en deze zijn geschikt voor alle soorten tegellijm, keramische materialen en formaten. Pleisteren en de afwerking ervan wordt kinderspel met de pleister spanen en kunststof spanen van Rubi. Om de tegelvoegen onder handen te nemen zijn er de rubberspanen. Deze zijn voorzien van ergonomische houten of kunststof handgrepen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal om, in combinatie met het voegsel, een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen afhankelijk van de maat van de voeg.


Troffels, voegspatels en schrapers

De Rubi troffels liggen makkelijk in de hand en zijn bijzonder licht van gewicht zodat er makkelijk mee gewerkt kan worden. En dat met behoud van de weerstandskwaliteiten van dit tegelgereedschap. Rubi biedt een uitgebreide keuze aan spatels zodat deze voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt zouden kunnen worden. Onder het tegelgereedschap zijn uiteraard ook schrapers te vinden zoals o.a. de eenlaagsmortelschraper, de gipsschaaf en de voegenkrabber.


Hamers, tegelkloppers en tegelgereedschappen

Met de rubberen hamers en tegelkloppers kunnen de tegels genivelleerd worden tijdens het leggen ervan. Er zijn ook gewone houten hamers en bekistingshamers verkrijgbaar. Ook de pikhouwelen en schoppen die Rubi biedt zijn van hoge kwaliteit. Deze zijn resistent tegen breken en alle schoppen en houwelen beschikken over een geverniste houten greep. Andere handige materialen die ondersteunen bij het uitvoeren van de werkzaamheden zijn de tegeldragers. Deze vacuüm tegeldragers van Rubi vergemakkelijken het werken met platte materialen. De tegelgereedschappen worden uitgebreid met enkele accessoires zoals een schuurblok voor tegels, een snellijmpistool, werkbanken, gereedschapskoffers en een borenset voor het maken van gaten met exacte afmetingen in de tegels.