REX Pietra del nord

We hebben momenteel helaas geen producten in deze afdeling.

Vloertegels van Rex Ceramiche zijn verweven met traditie en innovatie die, met een stijlvolle smaak en de cultuur van verre oorden, een bijzondere afwerking en uitstraling aan deze keramische tegels meegeeft. Met de tegelcollectie Pietra del Nord slaagt Rex erin om deze gevoelens op een tegel over te brengen die het interieur decoreert in plaats van betegeld en zowel geschikt is als vloertegel en als wandtegel.
Met Pietra del Nord tegels creëert u, door de verfijnde afwerking, het hardstenen uiterlijk en de diversiteit in uitstraling een evenwicht in uw woning. Bijpassend bij veel interieurs door de diverse kleuren waarin Pietra del Nord leverbaar is en het tijdloze karakter van deze tegels van Rex Ceramiche. Deze vijf beschikbare kleuren zijn: Bianco, Grigio, Sabbia, Fango en Nero. In de maatvoering lijkt het getal 80 wel een centrale rol te spelen, de diverse afmetingen liggen tussen 80x180cm, een tegelmaat die in combinatie met de andere maten, tegeldecors en tegelstrips voor waanzinnige effecten kan zorgen.
Andere maten zijn 20x80cm, 40x80cm, 60c60cm en 80x80cm. Daarnaast kent de serie Pietra del Nord van Rex Ceramiche onder andere nog tegelstrips, decortegels met een ‘belijning’ door middel van diverse oppervlakte afwerkingen te combineren en mozaiek tegels van 5x5cm op matjes.