Mosa Xtreme

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mosa Xtreme maakt je dromen waar

Mosa Xtreme staat voor duurzaam bouwen en kiest voor een innovatieve aanpak waarbij fabrikanten, architecten en bouwers samenwerken. Het resultaat is een unieke vloertegel van topkwaliteit. De tegels zijn beschikbaar in gehard glas, roestvrij staal en porseleinkeramiek. De nieuwe materialen zijn gekozen in functie van de verwerking en het onderhoud van keramische tegels.

 

Verschillende formaten en kleuren

Er zijn verschillende formaten: een vloertegel van 30 bij 30, 45 bij 45 en 60 bij 60 centimeter. Tegels van deze 3 afmetingen kan u combineren in een uitgebreid kleurengamma. Deze collectie van vloertegels is zeer duurzaam en wordt volledig geproduceerd in Nederland.

 

Een variëteit aan toepassingen mogelijk

De collectie vloertegels van Mosa Xtreme hoort thuis in uw badkamer,woonkamer of keuken.Maar deze stijlvolle tegel past ook perfect in een conferentiezaal, een hotel, stations, bibliotheken of een andere toplocatie.
Mosa Xtreme vloertegels hebben klasse te over zodat ze niet misstaan op publieke plaatsen die architecturale grootsheid uitstralen.

 

Roep de gewenste sfeer op

Deze unieke collectie vloertegels laat toe de tegels zo individueel of in onderlinge combinatie te gebruiken dat de gewenste sfeer wordt opgeroepen: intiem, huiselijk gezellig,zakelijk of plechtig. Met voertegels van Xtreme vindt u altijd de juiste toon.

 

Inspiratie voor uw eigen ontwerp

Hebt u graag een idee van de onbegrensde mogelijkheden die de tegelcollectie van Mosa Xtreme biedt? Laat u inspireren door de voorbeelden op onze site.
Vraag vervolgens uw eigen ontwerp aan door de elementen van uw keuze onderling te combineren. Badkamer ontwerpen