Mosa Terra XXL

1 tot 16 van 36

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 36

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tegels met een maatje meer

Alle wand- en vloertegels van Mosa zijn gekend voor hun kwaliteit en stijl. De collectie Terra XXL doet daar nog een schepje bovenop. Hun langwerpige vorm geven uw zaak een professionele uitstraling en uw interieur een stijlvol karakter. Ze zijn multifunctioneel en u kan ze gebruiken in elke mogelijke ruimte of kamer van uw huis of gebouw.

 

Topkwaliteit tegels voor vloer en wand

De Terra XXL bezit alle topkwaliteiten van zijn soortgenoten uit de Mosa collectie. Ze zijn keihard, elk uniek, kras- en slijtvast en vorstbestendig. Ze zijn tevens beschikbaar in R10 uitvoering. De matte bovenlaag zorgt voor een duurzaam en functioneel gebruik en de schakering geeft op elke tegel een ander patroon. De tegels zijn van porseleinenkeramiek en uitermate geschikt voor het terras. Als u Mosa Terra XXL tegels toepast in uw interieur, creëert u als het ware een wit canvasdoek die u met kleurrijke accessoires en stijlvolle meubels kan aankleden.

 

Professionele aantrekkingskracht

In veel handelszaken en openbare gebouwen kom je de Mosa Terra XXL vloertegels tegen. Door hun rechthoekige lange vorm zijn ze uitermate handelbaar bij het plaatsen en zorgen ze dat uw vloer of wand in geen tijd is bekleed. Er is een ruim aanbod in verschillende kleuren en karakters voor elk stijlvol in- of exterieur. Vooral in kantoorgebouwen zijn deze tegels geliefd, zowel als wand- als vloertegel, door hun neutraliteit en rustgevende uitstraling. Ze zijn te plaatsen in welk patroon u ook wilt en u kunt diverse stijlen dooreen gebruiken. Hun uniek patroon zorgt voor een natuurlijke look en ze passen goed bij elkaar.

 

Duurzaam

De kwaliteit van deze tegels is van het hoogste niveau en u zal geen verschil merken tussen de vloertegels die veel gebruikt worden en anderen die minder bewandeld worden. Ook de wandtegels kunnen tegen een stootje. Met het plaatsen van wand- en vloertegels van Mosa Terra XXL bent u gerust een paar jaar op uw gemak en kunt u zorgeloos genieten van kwaliteit op uw vloer en wand.