Mosa Terra Maestricht tegels

1 tot 16 van 132

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 132

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In uw zoektocht naar mooie vloertegels bent u zeker al eens op de Mosa Terra Maestricht tegels gebotst. Deze tegels hebben niet voor niks een vaste waarde op de tegelmarkt veroverd. Ze zijn duurzaam, uniek en waarschijnlijk het populairste artikel uit de ganse Mosa collectie.

 

Topkwaliteit vloertegels in een mooi jasje

Het zal moeilijk zijn om zo'n uitgebreide en orginele collectie tegels te vinden, want de Mosa Terra Maestricht vloertegels zijn ontwikkeld met een speciale techniek waardoor deze enkele unieke eigenschappen bezitten. Deze techniek zorgt er voor dat elke tegel verschillend is en toch mooi bij elkaar passen. Dit biedt een meerwaarde aan uw kamer en zorgt voor een natuurlijke look. Het oppervlak van deze vloertegels is mooi vlak, bijzonder functioneel en is praktisch te onderhouden. Door hun robuustheid zijn ze keihard en bovendien vorstbestendig. Ze kunnen in alle ruimtes van uw huis geplaatst worden. Naast de vlakke uitvoering is deze vloertegel tevens verkrijgbaar in de slipwerende reliëf-uitvoering.

 

Tegels met een uniforme look overal in en rond uw huis

De collectie van de Mosa Terra Maestricht vloertegels is dusdanig uitgebreid dat alles in zijn unieke look verkrijgbaar is. U hebt de keuze uit verschillende afmetingen en kan tegelijk de bijhorende stroken en plinten verkrijgen. Van een koele witte uitvoering tot een warme uitstraling in antraciet, er is een mooie waaier aan kleuren beschikbaar. Voor alle types smaak en inrichting is er een bijhorend tegel. Allemaal met hun eigen authentieke natuurlijke uitstraling geven ze een meerwaarde aan uw interieur.

Onafhankelijk van uw stijl, kleur of inrichting, de tegels uit de Mosa Terra Maestricht collectie zullen zeker passen en uw interieur naar een hoger niveau brengen. U hebt met de keuze van deze tegels tevens de garantie van jarenlang zorgeloos plezier. Voor de hele collectie van Mosa kijkt u hier: Mosa tegels