Mosa Size 75

12 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Als u op zoek bent naar mooie duurzame vloertegels om overal in uw huis in te zetten, maakt u met de Mosa Size 75 vloertegels een goede deal!


What's in a name

De vloertegels Size 75 uit de kwalitatieve collectie van Mosa kregen hun naam vanwege hun afmetingen, 75cm op 75cm. Niet alleen zorgt dit formaat dat ze makkelijk handelbaar zijn bij het plaatsen, ze zorgen er bovendien voor dat uw vloer in een mum van tijd is geplaatst. Deze unieke grootte biedt bovendien een meerwaarde aan uw interieur en/of terras door hun uiterlijk. Omwille van een strakke voeglijn gecombineerd met hun grote vierkante formaat, passen deze tegels in elke vorm van kamer en geven de kamer een schitterende look.


Typisch Mosa

De uitvoering van deze tegels ligt in de typische lijn van het merk Mosa. Hun uiterlijk heeft een mooie zachte keramische look met hun herkenbare matheid en aangename schakering. De vloertegels hebben een strak karakter en zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn tegels met een koelere uitstraling en in een warme uitvoering. Nog een voordeel aan de Mosa Size 75 tegels is, dat ze geschikt zijn om zowel binnen als buiten geplaatst te worden.


Topkwaliteit tegels overal inzetbaar

De tegels Mosa Size 75 zijn te gebruiken in uw woon- en eetkamer, maar eveneens in de badkamer, hall en zelfs buiten op het terras. Ze zorgen voor een uniforme look en laten de ruimtes mooi in elkaar overlopen. Bovendien zijn ze functioneel en praktisch in onderhoud. Met de aankoop van deze vloertegels haalt u een duurzaam topproduct in huis waar u nog jarenlang zal van genieten.