Mosa Scenes

1 tot 16 van 54

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 54

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mosa Scenes brengen karakter tot leven

Eigenschappen van de tegels van Mosa Scenes

De ongeglazuurde tegels van Mosa Scenes zijn verkrijgbaar in 8 kleurgroepen, 4 koele en 4 warme. Elke kleurgroep heeft 4 verschillende texturen: grain, clay, sand en grit. Je kan ze zowel als wand- als vloertegel gebruiken. Door hun typische ontwerp geven ze elke ruimte een eigen en uniek karakter. Ze zijn 15x15 cm groot en bieden door hun specifieke afmeting een optische diepte in zowel kleine als grote ruimtes. De vloertegels zijn eveneens zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze zijn duurzaam en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

 

Eindeloze combinaties, onbeperkte keuzes

De tegels uit de Mosa Scenes collectie zijn onderling perfect met elkaar te combineren. Het is de bedoeling om met kleuren te spelen zodat er een uniek ontwerp in de kamer ontstaat. De kleurtonen zijn op elkaar afgestemd zodat een natuurlijke effect behouden blijft met een subtiele afwisseling. De tegels van de Mosa Scenes kunnen geplaatst worden in elke soort ruimte van elke soort toepassing. Voor natte ruimtes waar je extra grip kunt gebruiken, is er in het Mosa Scenes gamma ook een vloertegel beschikbaar met microreliëf. Naast de wand- en vloertegels heb je tevens speciale plinten om de ruimte naadloos te laten overgaan van muur tot vloer.

 

Eigen ontwerp of geïnspireerd op bestaand patroon

Met de tegels van Mosa Scenes is het kinderspel om elke ruimte te voorzien van een typisch en authentiek karakter. Je kan je ontwerp zelf samenstellen of gebruik maken van een reeds uitgewerkt patroon. Hoe dan ook, met de tegels van Mosa Scenes creëer je welke scene je maar wilt.