Mosa Quartz tegels

1 tot 16 van 70

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 70

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van artikelen die je elke week of maand koopt, weet je wel welke soorten er zoal bestaan. Bij vloertegels steekt dat anders in elkaar. Tegels koop je hoogstens eens in de twintig jaar, als het niet minder is. Een belangrijke keuze dus als je zo'n lange tijd bij het interieur van je kamer horen. De Mosa Quartz is een collectie van het merk Mosa die mogelijk in beeld komt als kanshebber. Met wat kennis weet je wat je koopt.

 

Elke tegel anders

Deze vloertegels rekenen we tot de nieuwe generatie tegels. Deze Mosa tegels zijn ongeglazuurd en leverbaar in rijke verschijningsvormen. De Mosa Quartz onderscheidt zich met zanderige korrels en kristal. Dat wordt gecombineerd met een wisselende kleurennuance in warme aardse, neutrale en koele tinten. De tegels zijn de grote formaten 60x60, 45x90, 30x60 en uiteraard in de bekende Mosa stroken. Maar het kan nog een stapje groter, want ze zijn er ook in 90x90. U heeft de keuze uit zes kleuren met elk een eigentijdse uitstraling. Geen één tegel is hetzelfde en dat maakt deze collectie uniek. Dit houdt een subtiele schakeringsspel tussen de vloertegels onderling aan de gang. Wat uitleg over één specifieke collectie maakt het geheel toch een stuk overzichtelijker.

 

Mosa Quartz tegel buiten

De collectie is er in twee oppervlaktes. Ze gooien in zo ongeveer elke kamer hoge ogen, dus opties genoeg achter de hand. De reliëfstructuur staat bekend als robuuster. Omdat ze stroever zijn lenen ze zich goed voor buiten of de badkamer. Mosa Quartz tegels zijn oersterk, vorstbestand, kleurecht en bestand tegen weer en wind. Toepassingen met stroken kan prima bij Mosa Quartz. De combinatie van stroken en patronen zorgt voor een levendig beeld dat positieve aandacht trekt. Mosa riep ook een aantal nieuwe legpatronen in het leven. De vloertegels hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn keihard, bestaan voor 20% uit gerecycled materiaal want Mosa heeft ook het millieu hoog in het vaandel.