Mosa Matt Collection

1 tot 16 van 27

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 27

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Matt Collection een unieke wandtegels

Voor wie op zoek is naar iets aparts om aan zijn interieur een unieke toets te geven, zal met de wandtegels van Nederlandse makelij uit de Mosa Matt Collection beslist zijn gading vinden.


Ongeziene kwaliteit tegels

Tijdens het glazuren van de tegels wordt een innovatieve techniek gebruikt enig in zijn soort die zorgt voor de typische unieke matte uitstraling waarnaar de collectie werd vernoemd. Er is geen andere tegel op de markt waarmee deze te vergelijken zijn. Zoals alle wand- en vloertegels van het topmerk Mosa zijn ook deze van de Matt Collection van bijzonder hoge kwaliteit. Ook leuk om weten is dat ze deels gemaakt zijn uit gerecycleerd materiaal en zelf ook helemaal hergebruikt kunnen worden.


Wand- en vloertegels combineren

De tegels uit de Mosa Matt Collection zijn er in verschillende afmetingen en zijn beschikbaar in mooie zachte kleuren. Deze werden zorgvuldig uitgekozen om hand in hand te gaan met hun matte structuur. Zo heb je diverse tonen wit, grijs en zwart en rustgevende natuurlijke aardetinten. Er zijn 12 kleuren in totaal beschikbaar in de afmetingen 15x15 en telkens 8 kleuren in de andere formaten (10x30, 15x30). Ze zijn uitermate geschikt om bij de ongeglazuurde vloertegels uit het Mosa assortiment geplaatst te worden. Nog nooit hebben wand- en vloertegels zo vloeiend in elkaar overgegaan als nu. Bovendien zijn de wandtegels voorzien van één korte geglazuurde zijkant voor het mooi afwerken van een uitwendige hoekaansluiting.


Met het bekleden van uw muur met tegels uit de Matt Collection haal je wereldse kwaliteit en klasse in huis. In combinatie met de vloertegels van het Mosa gamma creëer je mooie monochrome ruimtes met een ongeziene matte uitstraling.