Mosa Beige & Brown

1 tot 16 van 67

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 67

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mosa Beige & Brown behoort tot de collecties van Mosa. Dit merk biedt heel uiteenlopende collecties waar deze niet bij mag ontbreken. Juist omdat de vloertegels van hetzelfde merk komen moet je weten waarin ze wel en niet van elkaar verschillen. Daarom zoomen we nu in op Mosa Beige & Brown.

 

Even introduceren

De naam van deze collectie geeft al een hoop weg. Beige en bruin zijn de kleuren die op deze tegels centraal staan. Toch ligt het niet zo voor de hand als het lijkt. In het kleurenpallet vind je drie kleursferen. Het gaat om neutrale, roodachtige en grijsachtige tinten. Stapje voor stapje kruipen ze van het beige dichter tegen het bruin aan. Dit schiet van erg licht tot heel donker en van alles daar tussenin. We hebben het over twaalf kleuren in totaal. Uniek voor deze vloertegels is dat niet. Bij de andere collecties kom je hetzelfde aantal tegen. Mosa Beige & Brown is verkrijgbaar in een zeer groot aantal formaten van 15x15 tot aan de zeer groot formaat tegels van 100x100 en 50x120.

 

Spelen met stroken vloertegels

Mosa roemt Mosa Beige & Brown om de extra mogelijkheden met strokenpatronen die de collectie geeft. Een uniek lijnenspel met formaten en tinten ontstaat als je met de tegels aan het stoeien gaat. De verschillende kleuren en formaten van de tegelstroken creëren een bijzonder effect. De maker koos negen strokenpatronen uit. De stroken tegels hebben een breedte van 5, 10, en 15 centimeter en een lengte van 60 centimer waarbij de 15 cm ook verkrijbaar is in 90 cm lang.

 

Tegels en het milieu

Daarnaast bezitten de vloertegels 20% recyclingmateriaal. Zorgen over de natuur zijn overbodig, want ze zijn milieubewust op de markt gebracht. De tegels van Mosa Beige & Brown voldoen aan de kwaliteitseisen van Mosa.

 

De tegels zijn niet alleen slijtvast en krasvast, maar ook nog vorstbestendig. Dus de vloer laten doorlopen vanuit de woonkamer naar het terras is met deze tegels geen probleem. Daarnaast wordt deze serie tegels gecomplimenteerd met plinten, holplinten, traptegels en speciale douchebak tegels om een mooi verzonken douchevloer voor een inloopdouche te maken.