Fioranese

1 tot 16 van 38

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 38

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fioranese tegels: een revolutie op keramisch gebied

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van keramiek heeft Ceramica Fioranese meer ervaring, kennis en enthousiasme voor tegels dan menig ander bedrijf. De typische Italiaanse vakmanschap uit zich wederom in een geheel vernieuwende lijn, die met behulp van veel innovatie en pure passie tot stand is gekomen. Deze exclusieve keramieken Fioranese tegels zijn zeer dynamisch, geheel origineel en bovendien extreem duurzaam: ze staan dan ook prachtig in ieder contemporain huishouden. Zowel aan de muur als op de vloer combineren deze porseleinen tegels moderne sensibiliteit en klassieke kwaliteit.

 

Ceramica Fioranese: prachtig en betrouwbaar design

Deze tegels van Ceramica Fioranese zijn niet alleen functioneel, maar bovenal prachtig om naar te kijken. Op die manier wordt de omgeving waarin je leeft en woont absoluut op de best mogelijke manier gebruikt. Natuurlijke materalen die, samen met de laatste trends, samengesmolten zijn tot een unieke creatie waar het Italiaanse vakmanschap te proeven is: dat is wat de Fioranese vloer- en wandtegels je beloven. Zowel primair als verfijnd, zowel technologisch vernieuwend als teruggrijpend op oude normen en waarden: zowel praktisch als decoratief zeer sterk.

 

De natuur komt terug in de tegel

De Fioranese vloertegels zijn geïnspireerd op natuurlijke kleuren en materialen. Op bijzondere wijze wordt dit thema in verband gebracht met moderne trends op het gebied van interieurinrichting en de laatste modetrends. Het resultaat is een contemporaine tegel die, met een tot in de puntjes uitgedachte kleurstelling en textuur, doet denken aan de kwaliteitsproducten van weleer. Ceramica Fioranese is niet voor niets marktleider op het gebied van keramische tegels. Met unieke designs, zowel voor binnen als voor buiten, combineert het merk esthetiek en functionaliteit op een ongekend effectieve manier.