Coba tegellijm en voegsel

14 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De perfecte voeg met Coba tegellijm en voegmiddel

Als vakman wil je er zeker van zijn dat je goed kunt lijmen en voegen, onregelmatigheden kunt uitvlakken en grote oppervlaktes simpel kunt egaliseren of voorstrijken. Met Coba kun je er vanuit gaan dat je in één keer alles hebt, wat je nodig hebt om een goede klus af te leveren. Dit typisch Hollandse kwaliteitsproduct is simpel en rechttoe rechtaan. De mensen die Coba ontwikkeld hebben, kennen de praktijk van de vakman. Dat heeft geleid tot een breed en zeer compleet assortiment, waarin iedereen datgene kan vinden wat hij nodig heeft. Snelle levering maakt het bovendien aantrekkelijk om de Coba-producten – te herkennen aan hun kenmerkend oranje kleur – te bestellen.


Tegellijm van Coba

De tegellijm van Coba is een begrip in de bouwwereld. De lage prijs en de hoge kwaliteit maken een combinatie die niet gemakkelijk te negeren is. Voor iedere klus is er een geschikte lijmsoort te vinden: poederlijm en pastalijm zijn verkrijgbaar in meer en minder compacte uitvoeringen, geschikt voor binnen – en buitengebruik, wandtegels en vloertegels. Daarmee wordt het tegelen nog gemakkelijker. Met speciale tegelreiniger werk je bovendien die vervelende restjes in één gemakkelijke beweging weg. Op die manier werk je altijd netjes, en houd je alleen tevreden klanten over.


Voegen met Coba voegmiddel

De verschillende voegmiddelen van Coba zijn ontwikkeld voor verschillende klussen. Kies je voor de CGM300, het extra fijne CGM310, of het voegmiddel voor vloeren (de CGM330)? Welk voegmiddel je ook gebruikt, met Coba werk je altijd snel en effectief. Alle verschillende kleuren voegmiddel kunnen gebruikt worden in combinatie met een vloerverwarming, dus geen onverwachte problemen. De speciale epoxy-voeg CGM350 is ontwikkelt voor lastige gevallen, en voegen die onderhevig zijn aan chemische of mechanische belasting. Dit complete assortiment zorgt ervoor dat je altijd en overal het perfecte Coba voegmiddel voor handen hebt.