Apavisa

1 tot 16 van 47

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 47

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Apavisa tegels

Als een van de grootste producenten van hightech keramische tegels is Apavisa Porcelanico een van de wereldmarktleiders met een globale markt bestaande uit 90 verschillende landen en een fabriek met een vloeroppervlakte van 200.00 vierkante meter. Apavisia tegels is door zijn hoogopgeleide personeel en het gebruik van geavanceerde technieken in staat geweest om de wereldmarkt te voorzien van gedegen keramische producten en door innovatieve bedrijfsvoering altijd in te spelen op de behoeften en trends in de markt. Een merk dat met recht trots is op haar bijzondere collecties die nadrukkelijk in staat zijn om, indien gewenst, een ruimte te domineren en tot een bijzondere plek om te vormen. Ook op zoek naar een decoratieve collectie die er uit springt en de fantasie aanspreekt, dan heeft u die bij Apavisa gevonden.

 

De beste tegels bij Apavisa

Apavisa tegels is over de hele wereld bekend door zijn innovatieve manier van tegelproductie en styling. Deze kwaliteiten zie je terug in het aRCH merk. De collectie van vloertegels en wandtegels kan opgedeeld worden in een metallic uitvoering, waaronder de Inox, Metal, Patina en NanoCorten series. De andere uitvoeringen is de industriële look met de Regeneration, Beton, Microcement en Rendering series en de op hout en steen gebaseerde versies. Al deze series kunnen verder worden gepersonaliseerd door verschillende mozaïeken, patronen en ontwerpen op de tegels terug te laten komen. De collecties zijn zo aan te passen naar de persoonlijke voorkeur en smaak en garanderen een mooi en deskundig gemaakt product.

 

Milieubewust als standaard

Apavisa tegels is altijd zeer betrokken geweest bij ons milieu. Zo maken zij alleen producten waarbij er in het productieproces geen vervuilende stoffen worden gebruikt. Met Apavisa tegels kun je er dus zeker van zijn dat je niet alleen een perfect design product hebt aangeschaft, maar ook een goed gevoel hebben dat deze met het oog op het milieu zijn vervaardigd.