Pressalit

1 tot 16 van 106

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 106

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duurzame en hoog kwalitatieve toiletzittingen

Indien u op zoek bent naar een mooie, maar bovenal hoog kwalitatieve toiletzitting die lang meegaat, zoek dan niet langer, want bij Pressalit bent u aan het goede adres. Een goed ontwerp is tijdloos daarom gebruikt Pressalit voor de vervaardiging van haar toiletzittingen en wc-brillen de stevigste materialen. De comfortabele toiletbrillen voor wandclosets en duoblok toiletten van deze Deense gereputeerde badkamermeubelontwerper bestaan uit solide kunststof die het oppervlak op een duurzame wijze beschermt tegen slijtage. De vaste en intensieve kleuring zorgt ervoor dat eventuele schade onzichtbaar blijft. Tijdloos design en een lange levensduur waarbij de producten ern goed blijven uit zien komen dan ook allemaal samen in de toiletbril producten van Pressalit.


Kwaliteit voorop met Pressalit

Bij Pressalit beseft men maar al te goed dat een wc-bril een alledaags product is. Zij trachten dan ook een ideale mix te brengen tussen een mooi ogend ontwerp en functioneel zitcomfort. Een toiletzitting moet er niet alleen netjes uitzien, maar ook comfortabel zitten en gemakkelijk schoon te maken zijn. Een toepassing zoals Quick Release, waarbij de toiletbril inclusief deksel in een oogwenk te verwijderen is ten behoeve van het reinigen, onderschrijft het gemak dat deze onderneming aan haar klanten wil meegeven. Comfort en hygiene daar waar mogelijk, ook dit benadrukt de filosofie van het Scandinavische merk. Al deze eigenschappen zijn keer op keer terug te vinden in het brede en gevarieerde assortiment aan toiletzittingen en -brillen voor het wandcloset en het duoblok toilet dat dit bedrijf te bieden heeft. Bovendien draagt deze toiletbrilbouwer duurzaamheid, zoals men dat van een Scandinavische designer kan verwachten, hoog in het vaandel. Een toiletbril van Pressalit gaat dan ook jaren mee, mits er uiteraard sprake is van een normaal onderhoud.


Het oog wil ook wat

Ieder bedrijf uit Scandinavië neemt de ontwerptraditie uit het noorden zeer serieus: zij wisselen duurzame materialen subtiel af met de mooiste en zeer zeker ook eigentijdse ontwerpen. De zittingen in Modern Art, Sway D en Sign Art kunnen hiervoor dan ook prima als statement worden gehanteerd. Ook Pinocchio en Calmo Doodle, al of niet met softclose, zijn in het oog springende varianten van een toiletzitting die de liefde en de betrokkenheid van Pressalit bij hun product etaleert. De moderne en elegante toiletbrillen van Pressalit zijn er in alle mogelijke kleuren en vormen die perfect passen in elke badkamer.


Subtiele details van de wc-bril

Bij deze wc-brilontwerper heeft men oog voor detail want als we de toiletbrillen van naderbij bekijken zien we dat deze uitgerust zijn met de handigste functies waaraan andere toiletbrilproducenten meestal voorbijgaan. De “snelle oplicht” functie zorgt ervoor dat de bril eenvoudig opgelicht kan worden zodat deze ook aan de aansluitpunten met het toilet op een grondige wijze gereinigd kan worden. Verder is er bijvoorbeeld Soft Close, de “zachte sluitfunctie” zodat de toiletbril op een rustige en geruisloze wijze kan dichtgeklapt worden. Kortom, Pressalit heeft werkelijk aan alles gedacht wanneer zij met een nieuwe toiletzitting op de markt komt.