Franke

1 tot 16 van 63

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 63

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Franke: functionaliteit en design in RVS

De Zwitserse fabrikant Franke is wereldwijd bekend en staat garant voor een innovatieve aanpak die als maatstaf dient voor het design, de kwaliteit en de functionaliteit van al haar roestvrijstalen producten. Deze trendsettende firma steunt hiervoor op zijn 95 jaar lange ervaring, toonaangevende knowhow en de bekwaamheid om visionair te denken om te zetten in de realiteit.


Franke RVS sanitaire voorzieningen

Franke heeft een uitgebreid aanbod aan sanitaire voorzieningen. Deze zijn allemaal vervaardigd uit het materiaal roestvrijstaal aangezien dit vaak en zonder nadelige gevolgen in contact kan komen met water. Dit maakt dat de wastafels en wastroggen en de accessoires van onder andere Chronos en Stratos dan ook eenvoudig en grondig te reinigen zijn, in gedachte met de HACCP of andere regelgeving die van toepassing is. Er zijn zowel sanitaire voorzieningen voor opbouw als voor inbouw in de muur. De mogelijkheden en de keuzes voor de accessoires uit roestvrijstaal en de wastafel of wastrog zijn dan ook perfect af te stemmen op de ruimte en haar beperkingen. Hoe dan ook, uw ruimte zal maximaal gebruikt kunnen worden en zal zich een volwaardige functie kunnen aanmeten. De producten die beschikbaar zijn betreffen onder meer: zeepdispensers, vuilnisbakken, wc-rol houders als inbouwvariant in de wand of als opbouw waarbij het zelfs nog mogelijk is om een variant te kiezen met de ouderwetse asbak aan de bovenzijde voor het afleggen van de sigaret. Logischerwijs zijn er ook de Franke RVS wastafels en wastroggen leverbaar, voor het wassen in een hygiënische omgeving of in een omkleedruimte in vuil werk omstandigheden. Hierbij missen dan ook de kledinghaken voor het ophangen van spullen niet en ook de bijpassende spiegels met planchetten zijn beschikbaar. Ook de toiletunit inclusief het wandcloset, het fonteintje en de houders voor de papieren handdoeken zijn allemaal in RVS leverbaar. Het kwalitatieve aanbod omvat zelfs een uitstrotbak en een douchebak uit RVS die niet alleen uiterst functioneel zijn maar ook zeer stijlvol.


De kracht van roestvrijstaal

Franke staat bekend om haar roestvrijstalen bakken zoals de wastroggen en de wastafels of fonteintjes. Roestvrijstaal is een edel materiaal, tijdloos mooi en onverwoestbaar. Het RVS bezorgt het materialen oppervlak een beschermlaag met behulp van de zuurstof die aanwezig is in de lucht. Deze laag vernieuwt zich steeds weer opnieuw, ook bij een zware of andere belasting. Het RVS is als bijna gemaakt voor het bestendig zijn tegen schokken, hitte en koude of extreme veranderingen in temperatuur. Dit materiaal kan ook corrosie weerstaan: het is volledig zonder poriën en dan ook niet poreus. Dat maakt dat de RVS sanitaire voorzieningen hygiënisch en ook makkelijk te reinigen zijn. Bacteriologische besmettingen wordt daarmee dan ook geen mogelijkheid gegeven om zich te nestelen of uit te breiden. RVS is bovendien ook recyclebaar: het wordt volledig gesmolten en kan dan vervolgens gebruikt worden voor nieuwe legeringen in roestvrij staal.


RVS voor elk interieur

Roestvrijstaal wordt vaak aanzien als monotoon of te modern en velen denken dan dat dit niet in hun ruimte of de gekozen stijl past. Maar, met Franke is niets minder waar! Het sanitair of de accessoires uit RVS van de firma is namelijk neutraal qua kleur en het kan volledig naar uw wens met andere materialen en kleuren gecombineerd worden.