Jan Osinga Klusservice Baarn

Ferdinand Huycklaan 60

3743 AN Baarn

Mobiel: 06 11928973

Email: info@janosingaklusservice.nl

Website: www.janosingaklusservice.nl

Inschrijving KvK: 32120805

BTW nummer: NL192730009B01

Van harte welkom bij Jan Osinga Klusservice uit Baarn


Klantvriendelijk en oplossingsgericht beschrijven de aanpak van Jan Osinga Klusservice uit Baarn wellicht wel het beste. Bij dit bedrijf staat klanttevredenheid voorop bij het uitvoeren van werkzaamheden in of rondom uw woonhuis, bedrijfspand of winkel. Dit wordt bereikt door het leveren van kwaliteit, ook in materialen, gedurende het gehele project en het daarmee realiseren van een hoog afwerkingsniveau. Jan Osinga Klusservice uit Baarn denkt graag met de klant mee tijdens het bespreken van de verschillende uitvoeringsmogelijkheden en adviseert over de te gebruiken materialen en de diverse opties hierbij. Zijn jarenlange ervaring bij het verrichten van allerlei soorten van grote en kleine klussen helpt natuurlijk hierbij.
Het onderhoud- en klusprogramma van Jan Osinga Klusservice, die in de grote regio rondom Baarn zijn werkzaamheden uitvoert, is omvangrijk te noemen. Van het opknappen van uw bestaande keuken door het vervangen van apparatuur, de kraan en de frontpanelen tot het volledig slopen van de oude keuken en het plaatsen van een nieuwe. Ook de renovatie van vloeren en wanden, het repareren of vervangen van deuren en kozijnen (inclusief veiligheidsvoorzieningen) en het aanleggen of vervangen van elektra in de woning zijn klussen die door Jan Osinga Klusservice worden uitgevoerd.


Een ander specialisme is het verbouwen van de badkamer of het toilet. Ook dit kan, soortgelijk als bij een verbouwing van de keuken, kleinschalig worden aangepakt. Voorbeelden hiervan zijn: het vervangen van de wastafel door een badkamermeubel waardoor er niet alleen extra opbergruimte ontstaat maar ook de uitstraling van de badkamer behoorlijk verandert. Of de oude douchecabine of het ligbad vervangen door een inloopdouche met een aangename hoofddouche. In combinatie met andere aanpassingen zoals een verhoogd toilet en ondersteunende badkameraccessoires zoals grepen kan het wooncomfort nog verder worden verbeterd voor het aangenaam ouder worden in uw eigen woonomgeving. Natuurlijk verzorgt Jan Osinga Klusservice uit Baarn ook de gehele badkamerrenovatie en door de samenwerking met Sani-bouw, inclusief een 3D badkamerontwerp waarmee de verschillende opties van indelen en kleuren perfect in beeld worden gebracht. In de Sani-bouw Baarn badkamershowroom ziet u hier vele voorbeelden van terug. Indien u ook van te voren graag duidelijkheid hebt over hoe het eindresultaat er uit komt te zien en u zoekt een perfecte montage en afwerking voor uw badkamer, dan is Jan Osinga u graag van dienst.

Greep uit onze laatste projecten.

Een aanbouw plaatsen Leerdam

Een aanbouw plaatsen Leerdam

Badkamer Leerdam

Badkamer Leerdam