XCOMFORT SMART DIMMER VOOR LED- SPAAR- HALOGEEN EN GLOEILAMPEN

xComfort Smart Dimmer

xComfort Smart DimmerMomenteel worden veel bestaande lampen vervangen door veel zuinigere ledlampen omdat hierdoor op eenvoudige wijze veel energie bespaard kan worden in een woning. De praktijk heeft echter ook uitgewezen dat dit kan leiden tot problemen met de reeds bestaande dimmers. Ledlampen laten zich namelijk anders dimmen dan gloei- of halogeenlampen. Eaton lost deze problemen op met een speciale universele xComfort-dimmer, de Eaton Smart Dimmer.

Eaton's Smart Dimmer doet wat hij belooft:

  • Dimt probleemloos en traploos zonder flikkering
  • Dimt al vanaf 0W met maximaaln dimbereik
  • Dimt gloeilampen, halogeen, ledlampen en spaarlampen
  • Schakelt ook niet-dimbare ledlampen
  • Geen storend zoemgeluid

xComfort Smart Dimmer aansluiten
 

Gemakkelijke en schone montage

De xComfort dimactor is door de zeer geringe inbouwdiepte van slechts 18 mm zeer eenvoudig achter bestaande wandcontactdozen en/of wandschakelaars in te bouwen. Hak- en breekwerk is niet nodig, waardoor het systeem uitermate geschikt is voor verbouw, nieuwbouw en renovatie.

 

Flexibel wandschakelaars plaatsen

Er geen bedrading meer nodig door gebruik te maken van xComfort batterijgevoede wandschakelaars en bent u vrij in de keuze waar u de wandschakelaars wilt plaatsen, ook op plaatsen die voorheen niet mogelijk waren (bijvoorbeeld op een tafel of nachtkastje).

 
 
 

Eenvoudig licht dimmen en schakelen

Met de xComfort Smart Dimmer kan de verlichting in een ruimte eenvoudig geschakeld en gedimd worden tot elk gewenst niveau. Dit met één druk op de knop van een wandschakelaar, afstandsbediening of tablet/smartphone, hiermee heeft u de juiste lichtsfeer en het bijbehorende comfort in deze kamer ingeschakeld.

 

Bediening via tablet/smartphone

De xComfort installatie kan thuis bediend worden, maar ook op afstand via internet, via tablet en/of smartphone. Het is tevens mogelijk om berichten op uw smartphone te ontvangen over actuele gebeurtenissen in huis, zoals inbraak en brand.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen