WISA XS BEDIENINGSPANELEN IN RVS, GLAS OF ALUMINIUM

Wisa bedieningspanelen.

Wisa XS bedieningspaneel zwartDesign en techniek komen samen in de Wisa bedieningspanelen voor de Wisa XS inbouwsystemen. De bedieningspanelen zijn van dezelfde gemakken voorzien, maar met een strakke en vlakke opbouw is een serie moderne bedieningspanelen ontstaan. De Wisa XS bedieningspanelen zijn flinterdun, compact en zo gemaakt dat ze visueel los van de muur komen te liggen.

 

Trendy materialen

De XS bedieningspanelen zijn gemaakt van trendy materialen als kunststof, rvs, glas en aluminium. Het materiaal aluminium wordt hierbij voor het eerst in de sanitaire branche gebruikt. Aluminium ziet er, net als de overige materialen, erg strak en modern uit en is zeer sterk.

 

Pneumatisch of mechanisch

Wisa XS bedieningspaneel witDoor middel van een simpele uitwisseling van het hefboommechanisme binnenin het reservoir kan het reservoir veranderd of omgebouwd worden van mechanische bediening naar pneumatische bediening en andersom, ook nog na installatie.

De mechanische bedieningspanelen zijn herkenbaar door de rechthoekige toetsen en de pneumatische bedieningspanelen zijn herkenbaar door de ronde toetsen.

 

Door het gebruik van pneumatiek is er de mogelijkheid om het bedieningspaneel op een andere plek in de ruimte te plaatsen, ideaal voor minder valide oplossingen.

 

De strakke vormgeving in combinatie met de trendy materialen geven de badkamer of toilet een stijlvolle uitstraling. Wisa  XS bedieningspanelen een passende oplossing voor elke situatie. Welk bedieningspaneel u ook kiest, u kiest altijd voor kwaliteit en zekerheid.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen