WISA VARIO TRONIC ELEKTRISCH IN HOOGTE VERSTELBAAR TOILET

Wisa Vario Tronic

Wisa Vario Tronic in hoogte verstelbaar toiletsysteemWisa heeft een speciaal toilet ontwikkeld voor alledaags gebruik. Een elektrisch in hoogte verstelbaar toiletsysteem die de zelfstandige toiletgang bevordert en bijdraagt aan een comfortabele stoelgang. De moderne vormgeving van dit element past in iedere particuliere woning, maar vanzelfsprekend ook in de sanitaire ruimte van een ziekenhuis of zorginstelling.

 

Zelfstandigheid, veilig en comfort met Wisa

Oud of jong, groot of klein, iedereen heeft baat bij een juiste zithoogte. Dit geldt zeker voor de hoogte van het toilet. Een individueel in te stellen toilethoogte, mogelijk in combinatie met armsteunen, draagt bij aan de veiligheid en comfort. Deze twee verschillende elementen, samen verzorgen ze het behoud van privacy, dragen in sterke mate bij aan zelfstandigheid.

Wisa Vario Tronic
 
 

Kenmerken

De Wisa Vario Tronic is elektromechanisch 20 cm in hoogte te verstellen door middel van een afstandsbediening. Het inbouwreservoir element kan worden voorzien van alle gangbare wandclosets. De bijhorende armsteunen (optioneel) zijn eenvoudig te monteren. Ook achteraf. Voor de standaard afwerking van de voorzijde kan worden gekozen voor een HPL plaat in het wit. Indien u liever kiest voor een moderne uitstraling is er een frontafwerking van zwart veiligheidsglas leverbaar. Voor de bediening van de spoelfunctie zijn alle WISA XS bedieningspanelen geschikt. Afhankelijk van de toepassing kan er gekozen worden voor mechanische-, pneumatische- of elektronische bediening.
 
 
 
 

Rolstoelgebruik

Omdat het geheel slechts 41 cm breed is kan een rolstoel gemakkelijk direct naast het reservoir worden gemanoeuvreerd. Dit maakt de transfer van rolstoel naar wandcloset gemakkelijk zonder dat er moet worden gekozen voor een Medica wandcloset met een voorsprong van 70 cm.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen