WISA INBOUWRESERVOIR MET BEDIENING AAN DE VOORZIJDE OF BOVENZIJDE

Wisa inbouwreservoir XT

Wisa inbouwreservoir XTWisa heeft voor iedere denkbare situatie in een badkamer of toilet een oplossing voor de plaatsing van een wandcloset. Naast de XS, die verkrijgbaar is in verschillende varianten, introduceert WISA nu de XT. Een inbouwreservoir waarbij het bedieningpaneel, afhankelijk van de toepassing, kan worden geplaatst aan de voor- of bovenzijde. De Wisa XT is er in drie verschillende hoogtes; 83, 98 en 112 centimeter.

 

Toepassingen voor het Wisa reservoir

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij u wordt beperkt door mogelijke inbouwhoogte. Denk daarbij aan de borstwering bij een raampartij van een badkamer, maar ook de gording onder een schuin dak kan roet in het eten strooien. Met een inbouwhoogte van minimaal 83 cm biedt de Wisa XT in die gevallen een perfecte oplossing. Ook kunt u de XT uitstekend toepassen op kleuter- en basisscholen. De jongere leerlingen kunnen dan op eenvoudige wijze zelf het toilet doorspoelen. En er zijn utiliteitsprojecten, denk daarbij onder andere aan hotelketens, waarbij topbediening dient te worden voorgeschreven.

 

Vanwege de compacte bouw kan het reservoir overal geplaatst worden. Naast praktische voorbeelden zijn er ook esthetische oplossing. Denk daarbij aan een lage ombouw aan het eind van een bad of verwerkt in een badmeubel. Dit bijzonder lage inbouwreservoir onderscheidt zich in de markt door een zeer krachtige spoeling. Het heeft een 40% sterkere spoelkracht dan wordt geëist. Daarmee mag de XT zich het sterkst spoelende 83 cm inbouwreservoir noemen.

 

Met drie verschillende framehoogtes en een breedte van maar 38 cm is het XT inbouwsysteem zonder meer veelzijdig te noemen. Voor deze XT-elementen is een speciale serie bedieningspanelen ontwikkeld. Daarnaast kan er ook keuze worden gemaakt tussen mechanische- en pneumatische bediening, zowel aan de voorzijde als aan de bovenzijde.

 

Wisa Pneumatisch én mechanisch

Het kwalitatief hoogwaardige Wisa XT inbouwreservoir zit zeer ingenieus in elkaar. Achter het innovatieve ontwerp gaat groot installatiegemak schuil, want het systeem wordt vrijwel volledig voorgemonteerd geleverd. Bij de nieuwste Wisa inbouwreservoirs kan ook na installatie van het systeem nog gekozen worden voor mechanische of pneumatische bediening. Dit kan door het eenvoudig verwisselen van het hefboommechanisme. De keuze voor mechanisch of pneumatisch wordt bepaald op basis van toepassing of design.
Wisa bedieningspaneel Juno   Wisa bedieningspaneel Kantos

Wisa bedieningspanelen

Voor de Wisa XT inbouwsystemen zijn nieuwe bedieningspanelen ontworpen waarbij design centraal stond. De bedieningspanelen worden gekenmerkt door de strakke vormgeving. Zo heeft het mechanische Kantos paneel rechthoekige vormen, gemaakt van onder andere het trendmateriaal rvs voor een robuust karakter en het Juno paneel met rechthoekige vormen en ronde toetsen dat de pneumatiek aanduidt. De rechthoekige vorm van de bedieningspanelen zorgt ervoor dat het reservoir eenvoudig toegankelijk is. Met de XT kunt u alle kanten op. Waar u ook voor kiest, u kiest altijd voor kwaliteit en zekerheid.

 

Naast het uitgebreide assortiment inbouwreservoirs heeft Wisa ook een grote collectie baden en douchebakken, deze Wisa baden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen waaronder onder andere een aantal mooie vrijstaande baden. Ook op het gebied van de Wisa douchebakken heeft u een ruime keuze in maten en uitvoeringen.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen