WISA EXCELLENT XS L EN DE FLEXIFON UNIVERSELE AFVOERBOCHT

Wisa Excellent

Wisa Excellent XS L inbouwreservoir
Wisa Excellent XS L, de stretched versie van het handzame XS element, horizontaal uitschuifbaar van 780 tot 1.300 mm. Eenvoudige wandafwerking na plaatsing van het inbouwreservoir is gegarandeerd met Wisa Excellent XS L WC. Het systeem kan horizontaal uitgeschoven worden tot een maximale breedte van 1.300 mm. Door het frame slechts in de bodem en aan de zijwanden te bevestigen kan het inbouwreservoir al met gemak 400 kg dragen. Het ingenieuze ontwerp biedt dan nog steeds alle ruimte aan de benodigde leidingen. Bij plaatsing van Wisa Excellent XS L zonder gebruik van één of beide zijmuren, is afwerking van het systeem door de slimme constructie ook eenvoudig uit te voeren.

Het inbouwreservoir wordt volledig voorgemonteerd geleverd en kent ook alle andere features van de XS reservoirs van Wisa. Het inbouwsysteem is in hoogte verstelbaar en het reservoir biedt de keuze uit een dualflush en een onderbroken spoeling met de bekende Wisa spoeltechniek. Het spoelvolume is in één beweging om te zetten van 6 naar 7,5 liter en het monteren van het bedieningspaneel kan simpelweg niet fout gaan. Volledige installatie van een toilet op z’n eenvoudigst dus.

Wisa Flexifon afvoerbocht

Wisa Flexifon Inbouw, dé universele afvoerbocht

Moeilijk bereikbare afvoerleidingen en tijdrovend puzzelen met standaard bochten zijn voorgoed verleden tijd. Daar waar een inbouwreservoir op een moeilijk bereikbare afvoerleiding moet worden aangesloten, introduceert Wisa de ultieme oplossing: Wisa Flexifon Inbouw.

 

Wisa Flexifon Inbouw is een flexibele rioolafvoerbuis die zijn naam meer dan eer aan doet. De Wisa Flexifon is aan te sluiten op alle inbouwreservoirs en door zijn flexibele karakter de standaard probleemoplosser voor iedere bouwsituatie. Het bijgeleverde excentrische overgangsstuk maakt de Flexifon Inbouw ook nog eens geschikt voor aansluiting op 90 en 110 mm.


Gepubliceerd in: Installatie materialen