WISA EOS BEDIENINGSPANEEL MET INFRAROOD TECHNIEK

Wisa Eos

Wisa EOS bedieningspanelenWISA 'Eos' elektronische bedieningspanelen: contactloos spoelen middels infrarood techniek. Door middel van een simpele handbeweging voor het bedieningspaneel neemt de techniek het van u over en zal er volautomatisch worden gespoeld. WISA maakt elektronisch spoelen voor iedereen bereikbaar.

Wisa EOS app
 
Met de Eos panelen van WISA haalt u state of the art bedieningspanelen in huis. Het Wisa bedieningspaneel is een sieraad voor iedere badkamer of toilet. Hygiënisch comfortabel spoelen door middel van de modernste elektronica. De WISA Eos bedieningspanelen voldoen niet alleen aan veel functionele eisen, maar geven uw badkamer of toilet ook een bijzondere uitstraling. WISA Tronic bedieningspanelen, vervaardigd uit glas, roestvast staal of hoogwaardige kunststoffen, zijn te gebruiken in particuliere woningen, maar de panelen zijn ook bij uitstek geschikt voor (semi-)openbare gebouwen.

 

Wisa hydrogenerator

Achter het bijzonder fraai vormgegeven Eos bedieningspaneel schuilt innovatieve techniek. Of het nu gaat om het instellen van de periodieke spoeling of de kleur van de verlichting, tal van functies van dit bedieningspaneel zijn eenvoudig in te stellen met een speciale App vanaf uw tablet of mobiele telefoon. Haal elektrische energie uit waterkracht. De hydrogenerator wekt duurzaam energie op bij elke spoeling. Deze ingenieuze waterkrachtcentrale dient te worden aangesloten tussen de vlotterkraan en de waterleiding en slaat elektrische energie op in een speciale Lithium lon accu. WISA Tronic past op ieder WISA XS spoelreservoir en is zeer eenvoudig te installeren.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen