WEGKLAPBARE DOUCHECABINE VOOR MEER RUIMTE IN DE BADKAMER

HÜPPE Design Elegance

Huppe wegklapbare douchecabineIndien men ook in een kleine badkamer niet op de beschikbare ruimte in de douche wil besparen en buiten het douchen om tegelijkertijd ook nog bewegingsruimte in de badkamer zelf wil behouden, dan dient men vindingrijk te zijn in het vinden van oplossingen. De wegklapbare douchecabine uit de serie Design Elegance van HÜPPE kan wellicht een bijdrage leveren aan de optimale oplossing voor dit probleem. De nieuwe U-cabine, die na het douchen bijna gelijk met de wand gevouwen wordt, is dan ook bijzonder praktisch bij het optimaliseren van de beschikbare bewegingsvrijheid in de badkamer.

 

Uitklappen als men van de douche gebruik wil maken en ingeklapt tegen de wand na het douchen. Hierdoor beweegt de ruimte in de badkamer als het ware met uw behoefte mee en is er altijd de maximale bewegingsruimte beschikbaar daar waar het op dat moment nodig is. Het mooiste resultaat ontstaat indien het ook mogelijk is om de vloertegels te laten doorlopen en een douchegoot te monteren. Daarmee oogt de inrichting heel ‘natuurlijk’ en wordt de ruimte visueel nog verder vergroot.

 

Dit model U-cabine is geschikt voor plaatsing op de wand en kan dus perfect in kleine badkamers worden gebruikt waar het plaatsen van een douchecabine in een hoekopstelling niet mogelijk is. De deurelementen en de zijpanelen van dit model vallen na het wegklappen bijna gelijk met de wand. De tot 1250 mm brede toegang tot de douchecabine en de drempelloze uitvoering zonder waterkering maakt hem ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In het HÜPPE assortiment zijn ook andere wegklapbare douchecabines opgenomen, waaronder ook wegklapbare hoekcabines, die oplossingen bieden voor elke situatie.


Gepubliceerd in: Douche nieuws