WCFIX PLUS, WC OF BADKAMER OP ZOLDER OF IN DE AANBOUW?

Een klus voor de WCfix Plus van Jung

WCfix PlusWorden de kinderen ouder en gaan ze op zolder slapen? Of wilt u uw woning levensloopbestendig maken en een slaapkamer op de begane grond realiseren? Dan is een extra toilet of badkamer handig. Maar wat nou als de afstand tot de rioolwaterafvoer te groot is? In dat geval biedt de WCfix Plus uitkomst. Deze stille, elegant vormgegeven installatie voert uw afvalwater probleemloos af in de lastigste situaties.

WCfix Plus in voorzetwand

De WCfix Plus is een zogenaamde kleine opvoerinstallatie. Deze installatie wordt aanbevolen in situaties waarbij slechts een beperkt aantal personen gebruik maken van een toilet of badkamer. Een prima oplossing voor een wc of badkamer op zolder, in een aanbouw op de benedenverdieping of zelfs een tuinhuisje. De WCfix Plus kan onzichtbaar geplaatst worden achter elk hangend toilet of rechtstreeks aangesloten worden op een staand toilet. Door de vier verschillende aanvoer inlaten kan de installatie flexibel worden toegepast. Zo kunnen een douche, wastafel, bidet en toilet eenvoudig aangesloten worden. En dat allemaal op een installatie!

 
WCfix Plus weggewerkt

Eenvoudig in onderhoud

De WCfix Plus wordt geproduceerd bij Pentair Jung Pumpen in Duitsland en staat garant voor een betrouwbare afvalwater hydrauliek. Bij normaal gebruik is de installatie zo goed als storingsvrij. Mocht zich desondanks toch een storing voor doen, dan is de pomp eenvoudig te demonteren en is het probleem in enkele seconden op te lossen. De pomp kan door middel van een bajonetsluiting gemakkelijk uit de behuizing gehaald worden, zonder ingrepen aan de rest van de installatie. De installatie vraagt weinig onderhoud en is zeer eenvoudig schoon te maken vanwege de gladde oppervlakken.

 

Elegant design

Het grote voordeel van de WCfix Plus is dat er meerdere toepassingen aangesloten kunnen worden op een apparaat. Maar de WCfix Plus heeft nog meer pluspunten. Zoals het elegante design waardoor de WCfix Plus zelfs op zichtlocaties geplaatst kan worden. Een ingebouwd alarm waarschuwt de gebruiker met een geluidssignaal. Ook kan de WCfix Plus draadloos gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een huisautomatiseringssysteem. Bij een storing krijgt de gebruiker dan een bericht op zijn smartphone.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen