WAVIN KUNSTSTOF PPSU BUIS VAN DE WATERMETER TOT AAN DE KRAAN

Wavin buis.

Wavin ppsu buisWavin Tigris wordt hoog gewaardeerd door professionele ontwerpers en installateurs vanwege de flexibiliteit, hygiëne en kwaliteit. Het leidingsysteem is nu verkrijgbaar in een nieuwe dimensie: Tigris 75. Dit voorziet met name de objectbouw van duidelijke voordelen omdat met de introductie van de nieuwe afmeting in 75mm Wavin een praktijkoplossing biedt voor omvangrijke bouwprojecten die voor elke installatie, met uitzondering van schroefdraadadapters, geschikt is.

 

Het Wavin Tigris leidingsysteem bestaat al ruim 16 jaar en is meer dan 100 miljoen keer geinstalleerd in Europa. Het systeem vertegenwoordigt een flexibele multilayer buis, drie verschillende montage systemen en universeel gereedschap voor de montage. Met de introductie van de Tigris K1 in 75 mm kunnen installateurs een leidinginstallatie aanleggen die van de watermeter tot aan de kraan volledig uit kunststof leiding bestaat. Honderd procent kunststof buis betekent het realiseren van een honderd procent loodvrij waterleidingsysteem. De verdere voordelen voor de installateur en uiteindelijk daarmee de klant, zijn de korte tijd die benodigd is voor de installatie en de lage kostprijs van de leidingen en de Wavin Tigris koppelingen.

 

Alle onderdelen van het leidingsysteem Wavin Tigris worden goedgekeurd door de DVGW en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Beschikbaar is het PSSU perssysteem Tigris K1 en het metalen perssysteem Tigris M1 in een volledig programma met de afmetingen tussen 16 tot 75mm. Het PPSU knelfitting systeem smartFIX is er in de maten 16 tot 25 mm. Drie montage systemen, in combinatie met een buis en 100% loodvrij, dat is het leidingsysteem met snelle montage voor elk project of woning. Raadpleeg voor meer informatie over Wavin Tigris de website of neem rechtstreeks contact op met onze servicedesk.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen