WAVEDESIGN NIEUWE VRIJSTAANDE BADEN

Wavedesign

Wavedesign Jenna vrijstaand badHet assortiment vrijstaande Wavedesign baden wordt uitgebreid met 2 baden. Het vrijstaande bad 'Jenna', is een luxueus acryl bad met een klassiek design in een hedendaags jasje en zal verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart.
 

Het "tegen de wand" bad 'Irene' is perfect geschikt om halfvrijstaand te plaatsen in een moderne badkamer en is uitsluitend verkrijgbaar in de kleur wit. Door de lijnen en de vormgeving van het Irene bad creëert deze halfvrijstaande plaatsing het effect en het uitzien van een bad dat vrijstaand voor de wand is geplaatst.

Wavedesign Irene vrijstaand bad
 
 
 
 

Wavedesign Micro Bubbels

Het Wavedesign Micro Bubbel massagesysteem creëert miljarden kleine belletjes en verandert in dertig seconden helder water in melkachtig wit water. De Micro Bubbels reinigen en verzorgen niet enkel de huid zeer intensief maar geven haar ook de soepelheid en zachtheid terug zodat deze weer heerlijk aanvoelt. De huid absorbeert extra zuurstof en herstelt zich van de schadelijke invloeden van het dagelijkse leven. De aangemaakte grote hoeveelheid anionen verlichten het zenuwstelsel en ontspannen het lichaam.

  • Reinigt het lichaam
  • Ontspan door massage
  • Stimuleert de gezondheid

 
Micro Bubbels zijn uiterst gering, zeg maar gerust minuscuul met een 0,2 micron, in afmetingen en zijn in tegenstelling tot standaard kleine luchtbellen (2 mm) kleiner dan de poriën van de huid (50 micron) en dringen daardoor diep in de poriën door om onzuiverheden te verwijderen met een strakkere en gladde huid als resultaat.

Wavedesign Jenna zwart vrijstaand bad

Wavedesign Irene ligbad


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools