WALRAVEN BIS AERO SPIRAALBUISBEUGEL

Bis Aero.

Walraven Bis Aero spiraalbuisbeugelKent u ook het probleem dat de rubber beugelinlage tijdens het doorschuiven van de spiraalbuis losraakt? Dat probleem is nu verleden tijd met de BIS Aero®! Deze spiraalbuisbeugel zorgt ervoor dat u probleemloos alle gangbare spiraalbuizen kunt monteren.

 

De Walraven BIS Aero® is ’s werelds eerste spiraalbuisbeugel met een vaste rubber inlage. In deze beugel is een rij gaten geponst waar vervolgens het rubber doorheen is geëxtrudeerd. Hierdoor vormt de rubber inlage één geheel met het staal en zal de inlage nooit loslaten. Door deze innovatieve oplossing zijn problemen met loslatende inlagen definitief verleden tijd. De geluidsisolatie blijft tevens gewaarborgd.

 

Snelsluiting

Walraven heeft speciaal voor de BIS Aero® een zekerheidssnelsluiting ontwikkeld. De spriaalbuisbeugel staat hiermee garant voor een veilige en gemakkelijke montage van spiraalbuizen.

Het programma omvat een beugel voor alle gangbare spiraalbuizen van 80 mm tot en met 1.250 mm. De geluiddempende inlage is gemaakt van zwart TPE rubber. De beugel is gemaakt van sendzimir verzinkt staal.


Gepubliceerd in: Installatie materialen