VSH XPRESS KOPPELINGEN OOK IN 12MM RVS

VSH Xpress

VSH XpressVSH stelt u in staat altijd de juiste en beste oplossing op het gebied van water, gas, verwarming en brandbeveiliging toe te passen in de utiliteits- en woningbouw. Installatiegemak, zekerheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Maar VSH gaat verder.

 

VSH biedt met het breedste aanbod leidingsystemen en appendages in de markt installateurs een ruime keuze. Het VSH XPress leidingsysteem met M-profiel pressfittingen is een goed voorbeeld van een compleet leidingsysteem dat ook nog eens goed gecombineerd kan worden met de vele appendages die VSH voert. VSH XPress is verkrijgbaar in koper, staalverzinkt en rvs en bestaat uit een zeer uitgebreide range aan maatvoering.

 

VSH XPress rvs 12 mm

Naast 12 mm in koper en staalverzinkt is binnen het VSH XPress assortiment nu ook de 12 mm in rvs beschikbaar. Deze toevoeging biedt extra mogelijkheden om complete installaties in rvs uit te voeren als alternatief voor bijvoorbeeld koper.

 

De uitbreiding van de 12 mm range zorgt er ook voor dat nieuwe toepassingen worden aangeboord zoals watermist toepassingen in de agrarische sector en specifieke leidingen in de industrie.

Snelle tapwatertijd Kijken we naar drinkwaterinstallaties dan is het belangrijkste voordeel van de 12 mm de snelle tapwatertijd. Doordat water zich via een zeer smalle buis verplaatst, is deze ook sneller bij het tappunt. Naast de installateur is er dus ook voor de eindgebruiker gebruikersgemak en kostenverlaging.

 

Insteekdieptemarkering

Een slimme plus van het VSH XPresssysteem is de voorgemarkeerde insteekdiepte. Voor het maken van veilige verbindingen is het markeren van de juiste insteekdiepte essentieel. Het aanbrengen van deze markering is echter een tijdrovende klus. Alle rvs en staalverzinkte koppelingen met insteekeindes van VSH XPress 12 mm tot en met 54 mm zijn daarom voorzien van een duidelijke zichtbare insteekdieptemarkering. Dit levert installatiegemak, een enorme tijdbesparing en meer veiligheid op.


Gepubliceerd in: Installatie materialen