VSH TECTITE INSTEEKKOPPELINGEN SNELLE EN FLEXIBELE MONTAGE ZONDER GEREEDSCHAP

VSH Tectite

VSH Tectite insteekkoppelingU kent ze vast wel; installatieklussen op kleine, moeilijk bereikbare plekken. Met VSH Tectite draait u voortaan daar uw hand niet meer voor om. Tectite pushfittingen zijn namelijk eenvoudig zonder gereedschap (de buis in de fitting steken én klaar!) te monteren en zorgt waar nodig voor flexibiliteit in een star leidingsysteem.

 

Ongemak zit in de kleinste hoekjes, denk aan keukenkastjes, meterkasten, schachten, leidingkokers of boven verlaagde plafonds. De VSH Tectite koppelingen biedt uitkomst op plekken waar het lastig is om met gereedschap te werken. Door simpelweg de Tectite fitting op de ontbraamde buis te schuiven brengt u een solide verbinding tot stand. Nog een voordeel, de VSH Tectite pushfitting is na montage blijvend draaibaar in de buis waardoor het mogelijk is om eenvoudig een leiding uit te richten bij vertakkingen en bochten. Montagegereedschap is bij dit alles overbodig.

 

Excellent in woning- en utiliteitsbouw

Tectite is verkrijgbaar in messing, koper, staalverzinkt en rvs. Het uitgebreide en complete leidingsysteem is ideaal voor de meest uiteenlopende situaties, zoals onderhoud en renovatie van reeds bestaande systemen, maar ook voor de aanleg van complete installaties in de nieuwbouw en grootschalige projecten in de utiliteit. Door het strakke en slanke uiterlijk van de fitting is deze tevens geschikt voor zichtwerk en laat zich eenvoudig isoleren.

 

Ongekend veel mogelijkheden

De compacte fittingen worden volgens strikte normen geproduceerd en ondergaan de strengste testen, zodat u beschikt over een gegarandeerd lekdichte fitting. Binnenranden zijn minimaal, waardoor Tectite-fittingen een zeer lage stromingsweerstand hebben en geen extra geluid veroorzaken tijdens gebruik. Hierdoor is Tectite uitstekend geschikt voor verwarmings- en koelsystemen. De fitting is ook voorzien van het KIWA-keur, waardoor deze aan alle gestelde normen voor open en gesloten water- en drinkwatersystemen voldoet. De rvs, messing en koper onderdelen zijn absoluut corrosiebestendig, ook als deze blootgesteld worden aan water met glycol, gedemineraliseerd water of gedestilleerd water.

VSH Tectite roodkoper koppeling

Compleet systeem met vele voordelen

Tectite is een sterk en betrouwbaar leidingsysteem dat zonder warmtebron of stroom kan worden geïnstalleerd. Het is ideaal te combineren met VSH XPress en ook leverbaar als demontabele variant. Kortom: een strak, professioneel en betrouwbaar systeem.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen