VSH SKINPRESS KOPPELINGEN EN KUNSTSTOFLEIDINGSYSTEEM

VSH Skinpress

VSH Skinpress koppelingenVSH Fittings B.V. stelt de klant in staat altijd de juiste en beste oplossing op het gebied van water, gas, verwarming en brandbeveiliging toe te passen in woning- en utiliteitsbouw. Installatiegemak, zekerheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Maar VSH gaat verder.

 

Met het breedste aanbod leidingsystemen en appendages in de markt biedt VSH installateurs een ruime keuze. Eén van de productlijnen die VSH in het assortiment heeft is SkinPress, een uitgebreid kunststofleidingsysteem met TH-profiel pressfittingen. Dit systeem is uitermate geschikt voor toepassing in onder meer sanitair, gas, verwarming en vloerverwarming.

 

Visu-Control® ringen

De SkinPress-fittingen zijn uitgevoerd met de gepatenteerde VisuControI® technologie. De Visu-Control® ring zorgt allereerst dat de pressbek op de juiste wijze gepositioneerd wordt. Na verpressing kunt u eenvoudig zien en voelen of de verpressing goed is uitgevoerd. De ring is namelijk open in onverpresste toestand en glad in verpresste toestand. De fittingen zijn geschikt voor het aansluiten van zowel meerlagen buizen met aluminium tussenlaag (MultiSkin) als kunststofbuizen PE-Xc (TechPE).
 
VSH Skinpress
Hierdoor heeft u de vrijheid om per project de geschikte buis toe te passen, maar hoeft u geen nieuw assortiment fittingen met bijbehorend gereedschap aan te schaffen.

 
Speciaal ontwikkeld voor de markt Het SkinPress-systeem is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt voor woning- en utiliteitsbouw en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Er is bijvoorbeeld rekening gehouden met de dunne, typisch Nederlandse afwerkvloeren. Zo beschikt u over slanke fittingen met rvs presshulzen, passeer- kruisstukken en enkele en dubbele muurplaten met geringe inbouwdiepte.

 

U ziet: voor topkwaliteit en de beste oplossing voor elke situatie kunt u vertrouwen op de producten en systemen van VSH. Bovendien bent u altijd verzekerd van up-to-date informatie, actuele kennis en betrouwbaar advies. VSH is daarmee dé partner die aansluit op uw wensen.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen