VSH MULTIPRESS DE UNIVERSELE PERSKOPPELING

VSH Multipress

VSH MultipressVSH biedt met het het breedste aanbod appendages en leidingsystemen in de markt installateurs een ruime keuze.VSH stelt u in staat altijd de beste en correcte oplossing op het gebied van water, verwarming, aardgas en koeling toe te passen. Hoogwaardige kwaliteit en installatiegemak staan voorop. Maar VSH gaat verder.

 

Met het kunststofleidingsysteem Multi- Press van VSH kunt u snel cv-, sanitair-, vloerverwarming- en olievrije persluchtinstallaties aanleggen. De MultiPress fittingen hebben een multiprofiel, waardoor ze te verpressen zijn met zowel U- als TH-profiel pressbekken. Om voor het TH-profiel een volledig pakket fittingen en buis aan te kunnen bieden heeft VSH onlangs het VSH MultiPress assortiment uitgebreid met 26 mm. Deze maat wordt in TH-profiel gebruikt, daar waar 25 mm een typische U-profiel maat is.

 

Reductie faalkosten

MultiPress fittingen van VSH in de maten 14 mm tot en met 32 mm beschikken over de Leak Before Pressed functie. Dit heeft als voordeel dat zolang de verbindingen niet zijn geprest, ze water lekken tijdens de druktest. Onvolledige pressverbindingen zijn hierdoor makkelijk vast te stellen. Wanneer de pressfittingen correct zijn gemonteerd, zijn ze na verpressing water- en luchtdicht. Door deze functie worden uw mogelijke taalkosten tot het minimale gereduceerd.

VSH Multipress koppeling

Snelle installatie

Uw kosten worden nog verder verlaagd door de snelle installatie van MultiPress. Kalibratie is bij dit leidingsystem niet noodzakelijk en u pakt door de handige kleurcodering nooit de verkeerde maat. Daarnaast beschikt MultiPress over een optimale positionering van de pressbek, waardoor er een snelle en zekere verpressing gemaakt kan worden.

 

Toepasbaarheid

De MultiPress fittingen passen perfect op de Multi5kin buis van VSH. Deze hoogwaardige meerlagenbuis is door zijn lichte gewicht, buigbaarheid en verbindingsmogelijkheden snel en gemakkelijk te installeren en daarmee ook kostenbesparend. Een lange levensduur zorgt ervoor dat u na installatie geen omkijken meer heeft naar onderhoud.

 

De plus van MultiPress:

  • Geschikt voor instorten in dekvloeren van beton en cement
  • Verpressbaar met U- en TH-profiel
  • Geschikt in combinatie met Mulitskinbuis
  • Voorzien van Kiwa en KOMO keur

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen