VSH EA PROTECT KOGELKRAAN

Efficiënte en compacte installatie met VSH kogelkranen

VSH EA Protect kogelkraanVSH is bekend door het brede assortiment leidingsystemen voor de toepassing in water, verwarming en gas. Maar VSH gaat verder. Ze biedt onder meer totaaloplossingen voor de installateur. Met de vele VSH appendages en bijbehorende leidingsystemen is er altijd wel een mogelijkheid om betrouwbare verbindingen te maken.

 

VSH kogelkraan

Op het gebied van drinkwatertoepassingen heeft VSH een compleet assortiment van kogelkranen beschikbaar. Een van de producten die is ontworpen om een efficiënte installatie mogelijk te maken is de kogelkraan in een korte uitvoering. Hierbij is de aftapgelegenheid niet, zoals gebruikelijk, voor de afsluiter zelf gepositioneerd, maar ter hoogte daarvan waardoor de inbouwlengte behoorlijk wordt ingekort. De VSH korte kogelkranen hebben een hoogwaardige rvs-hendel met kunststofmanchet en zijn standaard voorzien van een VSH Super knelaansluiting.

VSH EA Protect kogelkraan met keerklep
 

EA Protect

Daarnaast heeft VSH de EA Protect en korte kogelkraan met G3/4" en G1" buitendraad in haar assortiment, die geschikt is VSH EA Protect kogelkraan voor vlakke dichtingen. De terugstroombeveiliging in de EA Protect beschermt drinkwaterinstallaties tegen het terugstromen van verontreinigd water en maakt het door een aftapper mogelijk om op een zeer eenvoudige manier de keerklep te controleren.

 

Monteren met diverse systemen

De kogelkranen en EA Protect van VSH zijn in combinatie met de vlakke dichting ideaal te monteren met diverse leidingsystemen van VSH. Dit kan met metalen press-systemen, zoals VSH XPress en VSH SudoPress, maar ook met kunststofleidingsystemen, zoals VSH SkinPress.

 
 

De plus van VSH kogelkranen

  • Ideaal te monteren met diverse VSH systemen
  • Volledige doorlaat
  • Blijvend soepele bediening
  • Ook beschikbaar met aftapgelegenheid
  • Kiwa keurmerk
  • BIM ready

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen