VSH CONTI ELEKTRONISCHE DOUCHEKRAAN EN DOUCHEPANEEL

VSH Conti

vsh conti douchekranenDe zomer komt eraan, zodat we kunnen genieten van de zon en aangename temperaturen. Maar dit betekent ook dat de temperaturen in gebouwen zullen stijgen, met name in verenigingsgebouwen zoals kleedgebouwen en sportzalen. Door de hogere temperaturen in de gebouwen zal ook de temperatuur van de waterleidingsystemen gaan stijgen, waarbij al snel de grenswaarde in zicht komt waarbij Legionella zich kan gaan vermeerderen. Daarom is het belangrijk dat douchesystemen zo worden aangepast dat het water onder de 25°C blijft en regelmatig wordt ververst. Ook in vakanties, als de installatie niet wordt gebruikt.

 

Onderhoud

In de vakantieperiode wordt op vele verenigingen en scholen onderhoud gepleegd aan de douchesystemen. Door dit onderhoud op een juiste manier aan te pakken kan het systeem zo worden aangepast dat het weer jaren mee kan, mét extra bescherming tegen legionellabesmettingen. Het VSH Conti besturingssysteem bewaakt uw systeem en regelt eenvoudig de preventiemogelijkheden van uw douchesysteem. Van periodieke spoeling, thermische desinfectie tot temperatuurbewaking. Door ingenieuze en innovatieve oplossingen kunt u snel, gemakkelijk en eenvoudig installeren en heeft de gebruiker een storingsvrij douchesysteem met professionele, vandaalbestendige uitstraling.

VSH Conti douchepanelen

 

Slimme producten

VSH Conweb is een modulair systeem dat bestaat uit douche-aansluitsets, mengregelaars en douchebesturingskasten. Onderdelen die u eenvoudig kunt combineren in zowel kleine, grote als ingewikkelde douche-installaties. Door deze modules kunt u eenvoudig en snel een VSH Conti douchesysteem samenstellen én installeren.

 

Douche Aansluit Set

De VSH Conti Douche Aansluit Set (DAS) bestaat uit een douchekop, een druktoets en een magneetventiel, inclusief VSH knelkoppelingen. De DAS is verpakt in één doosje, met alle montage- en aansluitmaterialen. Hiermee heeft u gelijk alle materialen in handen diew nodig zijn om een doucheplaats in te richten. De DAS is een ideale set om te gebruiken bij nieuwbouw en grotere renovatie, waarbij de tegels - gedeeltelijk - worden vervangen.

 

Douche renovatie

Als er wordt besloten dat het tegelwerk tijdens de renovatie behouden moet blijven, kan worden gekozen voor Conti douchepanelen. Deze kunststof Conti douchepanelen kunnen snel en eenvoudig over de bestaande installatie heen worden gehangen. Door de panelen vervolgens aan te sluiten op een Conweb besturingskast kan een doucheruimte snel en gemakkelijk worden aangepast.


Gepubliceerd in: Installatie materialen