VSH COMAP COMFORT EN ENERGIEBESPARING GAAN SAMEN

VSH Comap

Comap thermostaatknopVSH heeft installatiegemak, comfort en energiebesparing altijd hoog in het vaandel staan. Met de samenstelling van het brede assortiment houdt ze altijd rekening met de wensen van de installateur en de consument. Met het Comap-assortiment van VSH grijpt u dan ook nooit mis.
 
Het Comap-pakket bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment thermostatische en handbediende radiatorkranen, thermostaatkoppen, binnenwerken voor ventielcompactradiatoren, vierwegkranen, onderblokken en voetventielen. Daarnaast kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van design appendages met een zeer ruime keuze aan kleuren, zodat de thermostaatkoppen en radiatorappendages van Comap in elk interieur toepasbaar zijn.
 

VSH Comap

 
 
 
 
 
 
 
 

VSH Comap radiatorappendages onderscheiden zich door hun eenvoudige montage, zoals:

  • zelfdichtende staartstukken op de verschillende appendages, hierdoor hoeft u deze niet meer zelf te voorzien van bijvoorbeeld hennep of vlas.
  • De VSH UniverSAR handbediende radiatorkraan en de thermostatische radiatorkraan zijn zonder speciaal gereedschap snel en eenvoudig in te regelen
  • de verschillende uitvoeringen van de radiatorkranen zijn herkenbaar aan de gekleurde beschermkap

 

Lager energieverbruik én design

Door het toepassen van Comap radiator appendages is het mogelijk om naast een optimaal comfort ook energie te besparen. De VSH Comap radiatorappendages zijn zo ontworpen dat zij zorgen voor een efficiënte werking van uw verwarmingssysteem en tegelijk ook perfect in elk interieur toe te passen zijn.
 

De plus van Comap

VSH Comap thermostaatknoppen

  • Ruime keuze uit een uitgebreid programma
  • Optimaal comfort bij een minimaal energieverbruik
  • Bewezen kwaliteit
  • Montage vriendelijk

Een goed voorbeeld hiervan is de Senso thermostaatkop, die met zijn hedendaagse ontwerp en een verzorgde afwerking in ieder interieur past, van klassiek tot modern. Wanneer u een handbediende radiatorkraan door een thermostatische radiatorkraan met Senso kop vervangt, dan realiseert u ook nog eens direct een besparing van 15% én een verhoogd comfort.

 

Met de VSH Comap producten bent u altijd verzekerd van de allerbeste prestaties. Met Comap producten worden alle ruimtes in de woning of kantoor gelijktijdig opgewarmd en zorgen ervoor dat de warmtebron optimaal functioneert. De naam VSH Comap staat dan ook al sinds jaren in de markt garant voor hoge kwaliteit radiatorappendages.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen