VSH AQUARIUS KUNSTSTOF BELUCHTERKRAAN

Aquarius beluchterkraan

vsh kunststof beluchterkraan
VSH heeft naast haar messing beluchter-kranen ook een kunststof beluchterkraan in haar assortiment. Deze kraan is compact, licht, voldoet aan alle eisen van de installatiebranche en biedt een prijsvoordeel. Tijdens de ontwikkeling is zeer veel aandacht besteed aan het montage gemak voor de installateur. De VSH Aquarius heeft een korte inbouw-lengte, waardoor het mogelijk is om de kraan in moeilijk bereikbare plekken te plaatsen. Door de grote sleutelvlakken heeft u een goede grip, zodat de kraan snel en eenvoudig te installeren is. Het schroefdraad is voorzien van een zoekrand, waarmee u de kraan altijd in één keer vast draait en er nooit een vals schroefdraad onstaat. Ook de vooraf opgeruwde schroefdraad voor het aanbrengen van teflon tape zal de gebruiker aanspreken.

 

Beluchterkraan met KIWA Keur

De Aqua Secure heeft het Kiwa keur. Dit betekent dat de kraan alle duurtesten heeft doorstaan, waaronder de 'Endurance test', hierbij wordt de kraan 200.000 keer dicht en open gedraaid. Ook de beluchter en de keerklep zijn door Kiwa aan de zwaarste tests onderworpen.

 

Slijtvaste kraan

Door integratie van componenten zijn minder afdichtingen en verbindingen gebruikt, hierdoor is de kans op slijtage en lekkage nihil. Een 0-ring zorgt voor een radiale afdichting en voorkomt grote krachten op de rubber pakking. Hierdoor wordt de belasting van de rubber pakking minder belast en zal deze langdurig optimaal functioneren.

 

VSH kunststof kraan

Eigenschappen

De VSH Aquarius heeft een maximale werktemperatuur van 65°C en is hierdoor geschikt voor zowel koud water, als ook voor zogenaamde hotfill' toepassingen. Aan de achterkant van de uitloop is de beluchter is geïntegreerd. De mat grijze kleurstelling komt overeen met die van wasmachineslangen zodat de kraan niet op zal vallen.

 

Duurzaam

De kraan wordt door VSH geproduceerd uit volledig recyclebaar kunststof. Door het optimale ontwerp is laag gewicht en minimaal gebruik van kunststof gerealiseerd.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen