VSH AQUA SECURE VORSTVRIJEGEVELKRAAN

Vorstvrijegevelkraan

VSH Aqua-Secure vorstvrijegevelkraanMet ruim tachtig jaar ervaring en een schat aan kennis is VSH Fittings B.V. uitgegroeid tot een betrouwbare partner die aansluit bij de behoeften van de klant. Niet voor niets doet zij de belofte: VSH sluit aan. Met de VSH Aqua-Secure biedt zij haar klanten een ingenieuze constructie waarbij de kraan bij iedere vorst beschermd is.

 

Met het breedste aanbod leidingsystemen en appendages in de markt biedt VSH Fittings B.V. installateurs een ruime keuze. VSH stelt de klant in staat altijd de juiste en beste oplossing op het gebied van water, verwarming, gas en brandbeveiliging toe te passen in woning- en utiliteitsbouw. VSH gaat verder.

 

Totaaloplossingen

VSH maakt volledige productranges in hoogwaardige productieprocessen en voldoen daarbij aan de allerhoogste eisen. Alle VSH producten zijn voorzien van alle belangrijke nationale en internationale kwaliteits- en keurmerken. Daarnaast biedt VSH totaaloplossingen voor de installateur waarbij installatiegemak, zekerheid en kwaliteit voorop staat.

 

VSH Aqua-Secure

Denk hierbij aan de vorstvrije gevelkraan, de VSH Aqua-secure. Deze vorstvrije gevelkraan heeft een geïntegreerde keerklep, hierdoor kan het hele jaar door vorstvrij getapt worden. De VSH Aqua-Secure is strak en modern vormgegeven en heeft een compact ontwerp met een inbouwlengte van 100 mm tot maximaal 378 mm en door middel van een handig bijgevoegd hulpstuk is de koperen buis en spindel altijd op de juiste lengte in te korten.

De Aqua-Secure is voorzien van een ingenieuze constructie zodat de leiding na het afsluiten van de kraan nog leeg loopt, zelfs als de tuinslang nog op de kraan is aangesloten Hierdoor is de kraan altijd beschermd, ook bij onverwachte nachtvorst. Om te voorkomen dat onbevoegde gebruik van de kraan maken, wordt de VSH Aqua-Secure vorstvrije gevelkraan geleverd met een knop of fraudebestendige sleutel.
 
De plus van Aqua-Secure

  • Kiwa gekeurde keerklep en beluchter
  • Voorzien van Tectite insteekkoppeling voor eenvoudige montage
  • Gemakkelijke bediening
  • Universele aansluiting
  • Eenvoudig stromend aan te sluiten
  • Vorstvrij, ook met aangesloten tuinslang
  • Levering inclusief sleutel én knop

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen